Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 13 mars 2012

våren lyser in med sin närvaro i tv-rummet...

Godmorgon alla goa bloggisar!
Jag börjar med att tala om att allt gick bra för Gabriel i Stockholm. Han skall nu på magnetröntgen i Borås och sen får vi se om de bedömmer att det går att få till ytterligare rörlighet i hans arm genom en ny operation på södersjukhuset i Stockholm...När vi ändå var i Stockholm strosade vi runt lite och gissa vad som lockade i kungenskurva på hemvägen?! Jo, Ikea så klart. Var in och tittade på nyheterna där. Blev lite inköp också...Nu är frågan bara blått eller rosa! Återkommer när jag vet mer....ler...ni får vara lite nyfikna tills dess!

Ger er en bukett med rosor idag för ni gör mig så glad med era kommentarer! I förra inlägget var det en Carita som skrev att jag hade ett fint "vanligt" hem och att det gav henne iden att vem som helst skulle kunna blogga om sitt hem, och det tycker jag absolut...


Jag tror inte att jag har något extraordinärt hem på långa vägar, och jag är fullt medveten om att mitt hem är ett "vanligt" hem, men det är MITT/VÅRT hem som vi är stolta över. Min blogg är mer min dagbok, där jag får utlopp genom att skriva lite om vad som händer runt omkring mig.

Sen att jag visar upp mitt hem och annat är för att delge er lite mer om mig, och om vad jag gilllar och tycker om, samtidigt som förhoppningen är att någon kanske kan få ideer från mig såsom jag får ideer från andra!


Detta hoppas jag att alla känner att de har rätt att göra och att fler som Carita upptäcker detta....Det är ju roligt att blogga och man får "nya" vänner som gillar liknande saker som man själv och man får positiv respons(oftast) vilket får en att må bra, samtidigt som man får massor av ideer...iaf är detta min åsikt i det hela!
Nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av solen som strålar in genom fönstern och läsa en engelsk artikel om: Lifelong learning and quality of life, innan jag beger mig till högskolan för föreläsning i eftermiddag...

Just nu skulle jag heller velat vara hemma och ute....men, men , får gå ut när jag kommit hem igen...



Dagens ord blir ur den lilla boken Kvinnorskunskap:

Ingen kan få dig känna dig mindervärdig utan att du själv vill det!

Ha en go tisdag!

Kramis semlan

8 kommentarer:

  1. Jag tycker det ser väldigt fint ut hos dig. Och jag hoppas att det går bra med din Gabriel, och att de kanske kan göra en operation till...
    Läste om vad som hänt, och det måste ha varit dramatiskt..
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Håller tummarna för din Gabriel och hoppas att det går bra.Jag tycker att du har ett himla fint hem.Ha en skön tisdag vännen.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Så fint du har det, och solsken har ni också. Hoppas att det kommer positivt besked angående Gabriel´s operation.
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt när solen lyser in och att våren redan är på gång.
    När jag gick hem från jobbet ikväll doftade det vår utomhus och när jag tittade upp på himlen så såg jag Venus och Jupiter så nära varandra, detta fenomen som vi bara kan se vart tionde år, så fantastisk. Ut och kolla!
    Ha en fin onsdag!
    Kram Raina

    SvaraRadera
  5. Det var väl en fin komplimang du fick?! Jag har också ett "vanligt" hem och känner att jag har inget att visa upp jämfört med många andra som har så vackra hem. Men jag trivs ändå och som du säger är det vårt hem. =0)
    Härligt med solen nu!
    Kraam!

    SvaraRadera
  6. Your home looks so cosy...good luck with Gabriel's operation....x Gail x

    SvaraRadera
  7. Hi Jeanette,
    wish you all the best with Gabriel's operation.
    White roses are my favorite and I must say that your home looks lovely.
    I love the white bookcase from your previous post. come visit my blog, I just made a post on bookcases and libraries.
    kram
    rita

    SvaraRadera