Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 11 april 2012

dartomografiröntgen...


Godmorgon alla goa bloggisar!
Idag har Gabriel varit och röntgat sin arm. Nu väntar vi på besked om det blir operation eller inte.Gabriel är allt lite nervös inför svaret, och vi andra i familjen med! Fast de är ju så himla duktiga läkare som tar hand om honom! Vi får hoppas på att det bästa sker...tror det vilar i vår herres goda händer....
Idag har vi haft mysdag - då det är påsklov. Vi fikade på lasarettet, sen var vi hos kompisar och fika igen, sen var vi på badhuset och dagen avslutades med IKEA besök...en bra dag alltså!
När vi kom hem hade Elin lagat köttfärsås och spagetti, det var mumma...nu ska jag gå och nana!
Natti Natti
kramis semlan

1 kommentar:

  1. Herligt att ni har bra läkare som tar hand om Gabriel. Hoppas att svaret blir som ni hoppas på!
    Her har det vårplockats lite. Ja, så påsken är nästan röjt bort. Det fattas bara ris och de blommor som ska bort som antigen vissnat eller som ska ut i landet (lökarna)Det är ju inte riktigt läge än riktigt...
    Ha en riktigt fin dag

    SvaraRadera