Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 10 april 2012

Huset...

Godmorgon alla goa bloggisar!
Jag måste fråga: Har ni problem när ni ska ändra text etc när ni gör ett nytt inlägg? Som ni vet brukar jag kursivera och färga ord i mina inlägg, men det händer ingenting när jag försöker göra detta nu i efterhand...blir så frustrerad. När jag försöker ändra ordning på korten försvinner de och jag får ladda upp dem på nytt! Har ni dessa problem, eller har ni en lösning åt mig vore jag så tacksam!

Idag visar jag er bilder på huset. Vi går i målningstankar och funderar på om det ska vara vitt eller om vi ska bryta ner färgen i ljus sandbeige (som på strandkullen), eller om vi ska måla det i någon kulör. Vad tycker ni, kom med förslag!
Förra året tog vi bort en del buskar vid husväggen och satte krukor som land istället. Det gjorde att vi fick in mkt mer ljus. Tycker det blev bra.
Nu är frågan vad vi ska göra med resten av trädgården. Förslag mottages gärna! Ni har ju sett tidigare här på bloggen vad jag drömmer om, växthus, altan, blommer i stora lass...you name it!
Sitter och surfar runt för att få inspiration, vädret är så tråkigt här nu idag. Ska städa bort påsken sen ska jag byta gardiner på kontoret om jag känner att jag orkar. Tror det krypit in en latmask i kroppen på mig...
Nu är det dags för kaffet!
Ha en go tisdag...
Kramis
semlan

3 kommentarer:

 1. Jag röstar på VITT hus, helt vitt utan brytning, tycker det är så otroligt vackert med vitt hus! har man sen lite blommor i pasteller typ rosa rosor så är jag totalt såld!!
  Så VITT hejar jag på, blir aldrig omodernt och så otroligt fint!
  KRAMISAR Johanna, Villa Svea

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Vitt med vitt staket :-)
  Nä inget problem med bilder på blogspot. Jag laddar alltid mina direkt från datorn och inte via picasa eller liknande, däremot kan det med kursiv stil ställa till det efter som du som jag redan har kursiv i mallen och mina färger "gör också som de vill " eftersom jag en gång trixade till det ordentligt i min htmlkod och inte skrev upp ordentligt vad jag ändrade. Bara att ge sig in där och härja ...eller låta bli och ibland få "fel färg" ?!Jag har även gjort min två kolumners mall till en trekolumners där . Den mallen jag har fanns ej som tre då breddade jag lite här och där och lyckades lägga få det som jag ville just då. För all framtid inser jag nu då det är ett himla meckande att ändra tillbaka :-)
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Hallojsan!

  jag är ju svag för vita hus och skulle rösta på det..nckdelen är väl bara att det ser lite kallare ut på vintern än vad sandbeige gör

  kra Sanne

  SvaraRadera