Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 19 april 2012

Mer trädgårdsplanering...


God morgon alla goa bloggisar!
Jag sitter och planerar min kommande drömträdgård...hur det nu ska gå med mina ogröna fingrar...ler...
Vill ha en liten damm vid växthuset! Hittade denna bild när jag sökte inspiration på :damm-google-bilder...visst ser det härligt ut!
Nu ska jag egentligen sitta och plugga inför en salstentamen i specialpedagogik, men jag spårar ur hela tiden....stora dottern ska komma och rädda mig nu med en långpromenad med vovvarna, förhoppningsvis klarnar tankarna och jag kan fokusera på det jag borde fokusera på!
Har varit där (hos stora dottern) tidigare idag och ätit god frukost när jag körde barnen till skolan. Fick kaffe och smörgås och kokta ägg...så gott att slippa laga mat själv på morgonkvisten!
Nähä, nu ser jag henne komma gående utanför fönstert.
Dax att pallra sig ut!
Ha en go torsdag!
kramis semlan

5 kommentarer:

 1. Ååååå vilken härlig bild .Ser bara så mysigt ut.Ha en skön torsdag vännen.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. En damm i trädgården är en dröm, tänk och
  sitta i den stolen och mysa.
  Kramar och må gott
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hej rara Semlan! Blir alltid lika glad när du skrivit en rad hos mej:) Min tid räcker inte till längre för att titta runt och skriva hos er andra som den gjorde förr. Min lilla fröken gillar INTE när mamma sitter vi datorn...det blir förhoppningsvis ett eget blogginlägg på morgonen men sedan får jag inte sitta kvar längre. Saknar det där men den tiden kommer ju tillbaka. Är i alla fall väldigt glad att du ändå tar dej tiden att skriva hos mej fast jag är en dålig bloggvän. Hoppas allt är bra med dej? Kram kram!!!

  SvaraRadera
 4. Good luck with your exam ! I too would love a pond in the garden ...Gail x

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild och när jag såg växthuset i det förra inlägget blev jag allt lite avis, har länge önskat mig ett.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera