Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 24 april 2012

Grattis min älskade dotter på 22 års dagen!


Marika
Godmorgon alla goa bloggisar!
Vill börja med att gratulera min älskade dotter, Marika, på 22 års dagen!
Hon kom 00.24 på Boråslasarett efter 22 timmars värkarbete och igångsättning...hujedamig. Jag var bara 19 år och livrädd...ler...ut kom en liten tjockis på 4450 gram och 51 cm lång.Vad jag älskar henne! När jag åkte in till BB var det vinterkallt och två dagar efter var det sommarvärme och lövsprickning. Till valborg det året gick vi till stan och titta på kortegen i shorts....

Idag ska vi till henne och hennes kille på födelsedagskalas med familjen. Det skall bjudas på pastasallad och kaffe och tårta. Hon har fått välja en klänning och matchande skor i födelsedagspresent som hon kan ha på  Patrik och Martinas bröllop den 26 maj.

Nu ska jag egentligen vara på högskolan, men huvudvärken har inte gett med sig någotvidare och jag är lite för yr för att köra bilen idag. Hanna har haft ont av allergin och haft svårt att andas igen så vi får stanna hemma idag med. Vi siktar in oss på nya tag i morgon!

Dagens ord:
Guld förblindar många, kärleken förblindar alla.

Ha en riktigt go tisdag!
kramis semlan

5 kommentarer:

 1. Grattis till din dotter på 22 års dagen!hoppas du/ni kryar på er< så trist att vara hängig!kram från Jessica

  SvaraRadera
 2. Grattis dottern o krya på dig ,kram Nette

  SvaraRadera
 3. Grattis både till dig och dottern. Krya på er där hemma hoppas ni mår bättre i morgon. Ha en fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen...
  Grattishälsningar till dottern! Hon ser så rar ut och är alldeles säkert en underbar 22 åring. Min äldste son fyllde 11 i fredags och jag minns oxå hans nedkomst alldeles speciellt. Hoppas verkligen att din huvudvärk försvinner och att du mår bättre. Själv har jag migrän ibland och det är så himla jobbigt..då vill man bara lägga sig ner...

  Den lilla dotterns rum blev jättefint..snygg spegel du hittade oxå!

  Ha det gott och sköt om dig!

  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 5. Oj, så lika ni var.
  Grattis till dottern.
  Här är det också attjo och fräs, vårallergi är inge kul.
  Ha en bra dag, Ulla

  SvaraRadera