Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 2 augusti 2010

Kolla nu är det strax färdigt!!

Gomorgon alla goa bloggisar!


Nu börjar det bli helt färdigt!!!! ÄR SÅÅÅ LYCKLIG!!!!

Nu har jag sorterat in allt så var sak har sin plats...Det tog lite tid men nu är det klart...Visar er en bildkavalkad om resultatet....
Spetsar och nålar etc ...

Mina brodergarner är lättöverskådliga i burkar från IKEA....Det rycker i min målartarm första gången på flera år...Innan målade jag korgar och köksluckor etc på löpande band, men efter en händelse i mitt liv tog inspirationen slut...är så glad att inspirationen sakta kommer krypande...Tack alla ni här ute som inspirerat mig!

Mer spets och sytråd....Påskrivna lådor från IKEA...Virkgarner i korgar...Jag har länge haft en känsla av att jag ska satsa på skapande verksamhet, men vågar inte riktigt tro på mig själv. Min intuition säger mig att jag mår bra av att pyssla och verka med händerna, men mitt förflutna säger att jag är värdelös och inte kan...Har kommit så långt så jag åtminstone hör på mitt hjärta och försöker lyssna in och förverkliga det som är JAG!
Dagens ord blir:
Lita på din intuition. Oftast bygger den på fakta som arkiveras strax under medvetandenivå( Joyce Brothers)
Nu ska jag på shoppingtur med Elin och Ann-Christine. Vi ska till XL butiken och lager 157 i Gällstad. Hinner nog med Hemma hos Haglund oxå. De har så mysig heminredning där!
Kramis semlan


9 kommentarer:

 1. Så fint du gjort. Härligt att du fått skaparglädjen åter ! Nilla

  SvaraRadera
 2. Vilken skattkammare!! Klart du ska följa ditt hjärta & skapa. Gamla hemska "hjärnspöken" förstör även mina kreativa talanger så jag vet precis hur det känns när man inte törs tro på att man kan. Stora kramar på dig & njut av din härliga skatt & din förmåga att skapa.
  Du gör det du älskar och det är huvudsaken. Milla

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt bra ordning och reda på alla grejer du har. Glädjer mig med dig att din inspiration håller på att komma åter och du skall lita på din intuition, det brukar vara det rätta.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättemysigt. Nu blev jag väldigt inspirerad att göra om lite i min syhörna... eller göra om och göra om... göra klart kanske det heter. Men det första lät nog bättre;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fint det blev, vilken ordning och reda på alla grejer! Vägra lyssna på ditt förflutna, för du är INTE värdelös och du kan göra ALLT du vill! Följ ditt hjärta!!!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 6. Hej Semlan!
  Så fint du har gjort, allt har sin plats!
  Så klart ska du lita på ditt hjärta och göra vad du vill göra! Det gjorde jag när jag fick och kunde det.
  Har en trevlig måndag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 7. Men snälla, rara, goa, fina Semlan... Jag hoppas innerligt att du ska inse vad du har förmågan till att åstadkomma. Det du visar upp på bloggen är inget annat än ett bevis för ditt handlag som du fått som gåva...

  Dessutom är inrednignsresultatet med alla dina sy- och målartillbehör kanonfint, vilket du säkert har mycket stor del i.

  Jag skickar massor av självförtroende till dig nu...

  Kraaaaam
  Ullis

  SvaraRadera
 8. Vad fint du gjort i ordning! Jaaa, satsa på ditt skapande och tro på dig själv. Känner igen mig själv i dina ord. Funderar själv på att börja läsa till något inom trädgård, som är mitt stora intresse. Har funderat i tio är nu.Kanske tio är för länge.
  Kram Marita i Björkhagen

  SvaraRadera
 9. skönt att få allting så sorterat och fint :) nu kan du njuta av att få tillverka och nu vet du ju var allting är. Mycket fint och inspirerande

  Kram Malin

  SvaraRadera