Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 12 november 2010

I väntans tider...


Hej alla goa bloggisar!

Nu är det spännande här hos oss. Lilla Frida (vår käraste lilla pudel) ska ha valpar. Hon är beräknad till den 13 november. Det är dessutom hennes 5 års dag...Det ska bli så spännande! Vi längtar så det är inte riktigt klokt att få se de små liven....


Idag ska jag till doktorn med Elin. Hon har haft magsmärtor en längre tid och jag vill att en läkare kollar upp det. Jag misstänker magkatarr. Det har ju hänt en del inom familjen så det vore inte konstigt! Tycker bara att det är så synd att barn ska få magkatarr i så unga år...Man klandrar sig själv som mamma fast det är yttre omständigheter som skapat vår olycka och som man inte kan rå på...lider med min lilla gumma! Marika har med drabbats av höga halter magsyra, vi får hålla tummarna för att det blir lugnare inom familjen nu....(ber om det!!)!


Senare idag ska jag faktiskt gå upp på vinden och kolla av vilka adventsljusstakar och gardiner jag faktiskt har. Är en del om man säger så...kanske inte behöver köpa nya, fast det suger i shoppingtarmen när man ser alla fina julgardiner...vill ha......


Om jag hinner blir det bullar på menyn med...Då blir familjen lycklig!*ler

På tal om lycka fick jag en fråga om visdomsord om lycka av MosterFi här i blogglandia. Jag har förmedlat några till henne. Hoppas de blir bra?!

Tänkte att jag delger er andra ett ord om lycka med här i dag.Dagens ord blir då:"Envar kan försäkra sig lycka om han lär sig att inte söka den utanför utan inuti sig själv. "


Ha det gott mina vänner och tack för alla era fina kommentarer. Som ni vet blir jag så glad att ni skriver till mig...

Kramis semlan

11 kommentarer:

 1. Ja man har oftast mer julsaker än man tror.. Jag har inga speciella julgardiner utan pyntar med girlanger i fönstren. Hoppas verkligen att allt lugnar sig med er, konstigt det alltid sätter sig på magen först. Dina visdomsord idag är så sanna och tänkvärda. ha nu en skön kväll och helg, var rädd om er.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ja, det är dags att tänka på att gå igenom adventsstakarna och kolla gardinerna. Tiden går så fort.
  Jättesöt hund och hoppas att valpningen går bra.
  Hoppas det lugnar ner sig för er nu och dotterns magbesvär går över.
  Tänkvärda visdomsord som alltid.
  Ha en härlig helg och var rädd om er.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Hej Semlan,
  Tråkigt att höra att ni råkat ut för något. Vet hur det är vår familj har gått igenom livets pärs som man inte önskar sin värsta fiende. Men man får försöka komma på fötter igen fast man vet att det är jobbigt så går det så småning om.

  Krya på er
  Kram anna

  SvaraRadera
 4. Åhh, vad spännande med små valpar, är det hennes första kull? Himla söt är hon er Frida, så det måste ju bli världens sötaste valpar!
  Hoppas allt löser sig med magproblemen! kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att hon får hjälp lilla gumman, för magen.

  Men så kul med valpar. Jag vill ha en pudel.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med valpar!!!!!!

  Hoppas allt är bra med dottern!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Hejsan.

  Hoppas verkligen ni får hjälp...ha ont i magen är mycket jobbigt!
  Men ofta så sätter sig oron i magen, tyvärr.

  Vill så gärna ha en pudelvalp.
  Men...är allergisk så jag vågar inte försöka, inte ens med en pudel.
  Tänk om man skulle behöva lämna tillbaka någon man fäst sig vid.

  Ha en fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 8. Åhh, vad härligt med små hundvalpar i huset snart. Härligt!

  Hoppas det inte är magkatarr men ändå finns det väldigt bra mot det nu för tiden. Jag har klarat mig i flera års tid nu och är annars väldigt drabbad av både katarr och magsår. Jag dicker ett glas PROVIVA varje morgon och jag tror faktiskt att det är medicinen för mig nu för att slippa.

  Själv har jag saffransbullar på jäsning nu. Mmmm!

  Ha en trevlig fredag

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Hoppas det har gått bra med din Elin? Alltid väldigt jobbigt när de små inte mår bra...

  Jag skall nog också kolla upp vad jag skall ta fram till advent - tycker man glömmer vad man har. Har det med åldern att göra kanske:)

  Va spännande med valpar - här går vi ju också i väntans tider men skall vara sju veckor kvar även om det känns som att jag spricker snart:)

  Ha en skön helg - kram!

  SvaraRadera
 10. Hej Semlan!
  Hoppas det löser sig för er och att din dotter mår bättre snart..magkatarr låter inget vidare.

  Vad kul att det snart blir valpar i huset, lova att du visar bilder på dem här på bloggen sen:)

  Ha en trevlig helg o sköt om er!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Vad spännande med små valpar!
  Hoppas hon kryar på sig snabbt! Magsmärta är inte roligt!
  Ha en mysig helg!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera