Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 18 januari 2011

FRIDA OCH GUCCI ÄNTLIGEN HEMMA!

Frida med Eva, hemma hos Eva, - Kimbess kennel

Hej alla goa bloggisar!
Blir ett snabb inlägg idag.Måste ju bara visa er Fridas valp Gucci som vi ska behålla. Visst är hon underbar!

Ett riktigt litet lakritstroll!!

Gucci


Som ni förstår är det fullt upp här hemma nu med valpar och allt!

Idag städar jag på vinden med barnen. Vi ska köra en massa leksaker till Gärdhem. Alltid glädjer det någon och pengarna som de får in går ju till behövande, alltså ger det dubbel utdelning kan man säga...

Som jag sagt innan här på min blogg är det mkt att göra i familjen nu, och jag börjar dessutom att läsa specialiseringskurs i specialpedagogik på torsdag.Blir spännande!

Nu ska jag ta en snabb kopp kaffe efter en snabblunch bestående av fläskpannkaka med lingonsylt, sen är det röja som gäller igen. Måste ju hinna städa upp efter mig med då vår lilla dotter Hanna fyller 7 år i morgon...som sagt fullt upp!

Dagens ord blir:
Bättre fly än illa fäkta...

Kramis semlan

3 kommentarer:

  1. Vilket gulligt lakritstroll !!! Och sådant stiligt namn !! det är röjartider hos de flesta nu verkar det som . Nytt år- rensat och fint i all prynglen. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Vilket söt valp, då förstår jag att det är fullt upp, när du röjer samtidigt också.Lycka till på kursen.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar liten rackare ! Min valp har hunnit bli 5 månader nu och är i nån sorts trotsålder hi,hi. Hoppas du är vid gott mod igen ;) Nilla

    SvaraRadera