Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 31 januari 2011

Inspiration till sängkammaren

Hej alla goa bloggisar!
Tack för era värmande och omtänksamma kommentarer. Jag har tagit ett stort beslut och bestämt mig för att ta studieuppehåll tills augusti och börja läsa specialpedagogiken då istället. Måste dra ner tempot nu mitt i flytten. Nu när beslutet är taget känns det skönt för oss alla i familjen. Jag hade sådan ångest inför detta beslut, men jag måste dra i handbromsen i tid. Just nu är jag tom lite stolt att jag har sagt nej till något fast det är ångestladdat och overkligt ännu...tror hela tiden att jag måste åka iväg och jobba...hum...

Sitter här framför datorn nu istället och letar inspiration till det nya huset. Hittade denna bilden på google. Helt ljuvlig färgsättning tycker jag. Jag vill gärna ha mitt hem i naturens milda färger och material. Linne, beige, sand, vitt, trä, grönt....lantligt...åh ser fram emot detta enormt nu!!

Idag ska jag hämta Hannas kompis Thilda på förskolan så de får leka en stund, fast först ska jag dricka kaffe och ta en promenad med gucci och Frida!

Gabriel börjar i sin nya skola idag. Ska bli spännande och se hur allt har gått...Han ska bo hos sin storasyster tills flytten är klar. Vi ska få tillgång till nya huset 1 mars, och så är det sportlov, så det blir inte så mkt han kommer bo där.Vi tyckte dock att det var viktigt att han fick börja så fort som möjligt...håller tummarna att detta blir superbra!! Det brukar vara någon mening med allt i livet....

Dagens ord blir:
Frågan är inte vad som är meningen med livet, utan vad som är livets mening för dig...

Ha en skön start på veckan!
Kramis semlan

13 kommentarer:

  1. Jag hålle rtumen för er att att det kommer bli bra. Fast det är tråkigt att ni ska flytta pga såna omständigheter...

    Ha de
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Helt rätt beslut. var rädd om dig.
    Kram Annika

    SvaraRadera
  3. Låter som ett klokt beslut. Är själv i liknande situation och vet hur svårt det är när vardagslivet rullar på alltför fort. Jag hoppas att ni kommer att trivas i nya huset. Blir så nyfiken på hur det ser ut. Är det gammalt, nytt, stort, lantligt eller ligger det i ett samhälle. Ska ni flytta långt?

    Kramar från Cajsa

    SvaraRadera
  4. GRATTIS till att säga NEJ. Svårt det där men så befriande när man väl gör det! kram

    SvaraRadera
  5. Det är inte lätt att säga nej och speciellt inte mitt i en utbildning. Jag tycker du är klok och du kommer att vinna på detta i längden. Nu kan du ägna dig åt flytt och att det fungerar med skola och sådant. Sen blir du säkert motiverad och stark att fortsätta. Lycka till !! Kram Eva

    SvaraRadera
  6. Lycka till med allt nu och jag håller alla tummar och tår för att allt ska bli superbra för er alla.

    kram Maidi

    SvaraRadera
  7. Hoppas allt går bra för er med flytten! Blir lika hoppa-högt-rädd varje gång din musik på bloggen sätter igång! Bra låt men du skrämmer livet ur mig!!
    Kram Barbro

    SvaraRadera
  8. Ja vem skulle inte vilja ha ett sovrum som är så fint gillar färgerna ser så vilsamt ut.
    Allt kommer säkert att bli bra med flytten.
    Ha det gott!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  9. Låter som ett bra beslut, och duktigt att säga nej.
    Sovrumsbilden ser så härlig ut. Snygga färger precis i mitt tycke.
    Önskar dig en fin dag.
    Kram Britt

    SvaraRadera
  10. Fin blogg du har. Tack för igår, det var mycket gott. :-) Hälsningar från E och L

    SvaraRadera
  11. hej E och L, vad kul att ni tittade in...har du FB eller blogg? sänd gärna uppg till mig...vore kul att bli "vänner"...pussa underbara L...kramis semlan

    SvaraRadera
  12. Ett underbart ljuvligt sovrum, så skulle man gärna ha det! Mycket klokt av dig att säga nej, det är viktigt att trampa på bromsen i tid! Hoppas allt går bra för Gabriel i nya skolan och också med hela flytten!
    Ha det gott!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  13. Åh, vad jag gillar dina "dagens ord"...får mig alltid att tänka efter en stund. Tack.Kram Sofie

    SvaraRadera