Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 10 november 2011

Hallen före och efter...

Godmorgon alla goa bloggisar!




Här hostas och snoras det ÄN! Har inte orkat göra någonting på länge....så tråkigt!



Visar er bilder från hallen före och efter idag...



Om ni tittar på översta bilden så ser ni de gul/beige strukturtapeterna och det bruna plastgolvet som fanns när vi flyttade in och massa rör i taket. Alla garderobsdörrar var tapetserade och det satt bruna runda glashandtag på eller vita furu handtag(blandat)...inte så roliga enligt mig så de fick bytas ut... Här ser ni furuknoppen på städskåpet...nu är den i oxiderat silver istället för att smälta in i den grå skalan jag valde att ha i hallen. De nya handtagen ser ni på de vitmålade garderobsdörrarna...
Så här ser det ut från samma vinkel som det översta kortet är taget i från...

Hallen är som två hallar i en....här är hallen som gränsar till köket och där en ytterdörr sitter mot baksidan och uteplatsen...Här drömmer jag om att sätta in dubbla glasdörrar istället och ta ner väggen mot köket så detta parti blir kök istället....den som lever får se...
Här är hallen åt andra hållet....Helt ostylat med guccis sovbur på golvet...så ser det ut här irl...

Har en liten hylla ovanför den lilla pianobänken som ev ska målas vit när tid finnes...



Bänken fungerar utmärkt att sitta och knyta skor på....Dörren ni ser går direkt till garaget... Det är mycket dörrar i hallen....2 ytterdörrar, en garagedörr, en toalettdörr och en skafferidörr samt en dörr till tvättstugan....Detta har alltså varit en groventre´som vi numera använder som enda ingång till huset...små vrår och intjack i den smala långa hallen lite överallt och en massa rör i taket som gubben bygger en låda till nu om kvällarna....Vi blev nöjda med resultatet och det grå laminatgolvet som ser ut som klinkers är superbra...Ingen smuts syns...kanon för barn och hundtassar....






Nu ska jag lägga mig en stund i soffan igen....svårt att svälja...bläääääää....tänk vad en liten förkyldning kan göra med en...






Dagens ord blir:



Liten tuva stjälper ofta stort lass.






Ha en skön torsdag!



kramis semlan

14 kommentarer:

  1. Lovely hall ! I like the snowflake wallpaper !
    Gail x

    SvaraRadera
  2. Vad fint det är i hallen, kul man får förändra lite.
    Låter inget vidare med förkylningen.....tyvärr är det många som nu har blivit förkylda.
    Krya på dig och ha en fin helg.
    Kram Britt

    SvaraRadera
  3. Hej
    vilken fin hall du har:)
    hoppas att du snart känner dig bättre..
    krya på dig kram
    sandra

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt du gjort i hallen :)

    Vingarna jag har uppsatt i mitt sovrum kom från min butik Himlen runt hörnet men finns tyvärr inte kvar. Leverantören heter Chic Antique.

    Ha en trevlig helg och krya på dig :)
    kram
    Therese

    SvaraRadera
  5. Så fint i din hall, hoppas du vill besöka oss, vi är tre 50-talister som startat en blogg som heter Tre Tanter. Hoppas på återseende:)
    Tant Gredelin

    SvaraRadera
  6. Så fint du har:) Krya på dig du med!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  7. Fin hall du har, golvet ser superfint ut och att det är praktiskt också är ju toppen. Krya nu på dig. Kraaaam Paula

    SvaraRadera
  8. Vilken skillnad det blev! Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  9. Hei Sessan:)))Så kjekt det var å finne både kommentarer og en ny følger hos meg!!!Og tenk det var akkurat du:)) Nå fant jeg deg også,og nå har jeg sittet og lest nedover i bloggen din og sett alle de fine bildene fra hjemmet ditt!!!Himmel så fint du har det!!!!Lekkert og mysigt!Dette var et trivelig bekjentskap,og jeg legger deg til i bloggrollen min med det samme,vil gjerne følge deg også videre!!!
    Som deg er jeg også "syk" - har vært hjemme noen uker grunnet dårlig rygg etc.På bedringens vei heldigvis!Og takk og lov for blogging...dagene har blitt mye triveligere og gått mye snabbare på grunn av den.Håper du blir bra igjen veldig snabbt Sessan!!
    toveklem:)

    SvaraRadera
  10. Vilken fin hall du har!

    Hoppas du kryar på dig snart, inget roligt att vara sjuk!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  11. Krya på dig nu inför helgen!! Köp årets glögg och unna dig att mysa i helgen, inga måsten!! Såå fint ni har gjort i hallen! Kram Lotta

    SvaraRadera
  12. Så tråkigt att inte förkylningen ger med sig. Inte lätt med hallar, precis som du skriver är det ofta bara en passage med massa dörrar, men ni har lyckats bra för det ser ändå luftigt ut.
    Jag har fullt upp idag.Först hämta massa spännande som skall säljas på Tradera, sen och titta hemma hos en som jag kanske skall göra min juldukning hos. Sen städa och handla. Men sen blir det fredagsmys. Ha en fin fredag och krya på dig!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  13. Helt underbar hall du gjort!
    Den grå färgen passade helt perfekt.

    SvaraRadera