Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 9 november 2011

Ligger i soffan...

Godkväll alla goa bloggisar!

Jag tycker sååå synd om mig själv...

har legat i soffan hela dagen med en filt och varit helt kass...Jag tror inte jag varit så här förkyld så länge och mycket någongång...det har hållit på sen 27 september...Som ni ser är ALLA godis och fruktskålar rensade och jag kan inte ens trösta mig med det!
Snyft!

Det värsta är att huvudet vill göra saker medans kroppen vägrar och bara vill sova...jag orkar inte ens hälsa på hos er alla här i blogglandia....usch! Jag har fått en "manlig förkyldning", hörs det...?! hihihihi


När ska skiten gå över???!!!???


Nu ska gubben åka och handla nått gottit åt oss och tända i spisen så jag slutar att gnälla, i en halvtimme iaf....om jag orkar vara uppe så länge...


Jag måste syndat ordentligt om man ska tro på dagens ord:

Somliga straffar gud direkt!

Sköt om er!

Snyft igen...snyt och fräs...

kramis semlan




9 kommentarer:

  1. Men du, njut av den underbara miljön du är sjuk i : ) KRAM och KRYA PÅ DIG

    SvaraRadera
  2. Sänder dig krya på dig kramar via cyberrymden...<3

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  3. aw so sorry for you !!! your room is so lovely, hope your husband pampers you till you feel all better !!
    Gail x

    SvaraRadera
  4. Men vad är det för förkylningar som härjar i höst. Många är dåliga. Peppar, peppar, .....salt !! Hoppas att din man kan lätta upp ditt humör med lite gottigott !! Kram på avstånd från Eva

    SvaraRadera
  5. nej men hör du stoppa vitlök i näsan o munnen ,in med Cvitaminer o tag en rejäl konjak då blir livet mycket lättare ,kramis o krya på dig ,Nette

    SvaraRadera
  6. Det var väldans vilken förkylning du drabbats av. En "manlig" till på köpet, så jag förstår att du inte orkar så mycket:))

    Kryapådejkram

    SvaraRadera
  7. Usch då..det där lät inte roligt, kanske du behöver gå till farbror doktorn och få en kur, krya på dig, kram

    SvaraRadera
  8. Jag tycker också synd om dig, bli förkyld så länge tar hårt. Manlig förkylning, den var bra, ska komma ihåg det uttrycket..fniss. Men du har så mysigt och fint, dra pläden över dig och vila tills du blir frisk.
    Krya på dig och kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera