Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 16 december 2011

Glöggfest!Gokväll alla goa bloggisar!

Idag visar jag bilder från dukningen jag gjorde förra fredagens glöggfest. Vi var ett gäng som käkade spagetti carbonara innan vi myste med glögg, pepparkakor,ädelost och skumtomtar....trevligt!!


Idag vill jag gratulera barnens kusin Louise på 15 års dagen. Vi har precis kommit hem från ett trevligt kalas där det bjöds på tacopaj och marängsviss....mmmmmmmmm......hurra hurra hurra hurra!


I morse var jag uppe klockan 5 för att skriva klart min vfu-rapport. Blev inte den bästa jag skrivit, det måste jag erkänna. Känns himla stressigt och oorganiserat just nu...


Dagens ord blir:

Du kan inte ta dig an havet före sjön.


Natti natti

kramis semlanInga kommentarer:

Skicka en kommentar