Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 7 december 2011

vänner...
Godmiddag alla goa bloggisar!


Idag har jag varit och fikat med bästa vänninan Ingela på Gunthers i stan, (ni vet, han som fick baka Daniel och Victorias bröllopstårta) fralla och gott kaffe...Vad goda vänner är betydelsefulla! Tack för ni finns! De vänner som är mina vänner vet vilka jag menar! Jag har vänner här på bloggen med, och jag saknar när de inte tittar in och kommenterar eller gör inlägg. Då oroar jag mig över vad som hänt bloggisarna och undrar hur de har det...Vänskap kan alltså betyda mkt även om man inte är vänner irl. Eller vad tycker ni? Saknar ni mig som jag saknar er?
Nu kommer bror Jonas och Elin hem hit på Lunch: Kyckling gratäng med ädelost och potatisgratäng samt sallad. mmmmmmmmmmm........
Dax att vara trevlig!
Dagens ord:


Med en vän delas minnet,


Minnet från igår,


Glädjen från idag och


Hoppet av i morgon


Ha en go onsdag, själv ska jag på läkarbesök i eftermiddag...blääää...


Kramis semlan


2 kommentarer:

 1. Hej på dej!
  En god fika med en go vän är alldeles underbart o väldigt gott. Vänner vill man självklart ha, o det har man på olika sätt. En del är väldigt nära vänner o känner en utan o innan. En del mer avlägsna o träffas inte lika ofta. Sen har man goa vänner på nätet. Man kanske aldrig träffas men känns som man känner varandra genom bloggar eller som jag som träffat vänner genom dejt/vänskaps sidor.

  Ha en bra dag (trots läkarbesöket)
  Kram Lotta W

  SvaraRadera
 2. Fina ord,
  ja visst är vänner verkligen viktiga i livet.
  Jag känner igen det där vad du säger att man saknar en bloggvän när man inte har hört något på ett bra tag, jag har också undrat många gånger.
  Men ändå är avståndet större än med en vän irl kan jag känna.
  Har jag inte hört från en vän på ett bra tag tar jag luren och ringer för att höra om allt är ok men det gör man inte med en bloggvän.
  Allt har blivit så mycket mer opersonligt de sista åren. Jag menar mobiltelefon med sms hit och dit och datorn. Visst skulle man inte vilja vara utan men jag tar hellre luren än att maila någon som jag känner väl.

  Du får ha en riktig skön dag.
  Kram Gerda

  SvaraRadera