Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 8 december 2011

Det lilla ljus jag har....

Hej alla goa bloggisar!
Idag blir det ytterligare ett litet kort inlägg....Jag saknar era kommentarer här hos mig! Funderar mycket över varför ni inte kommenterar så ofta som förut, men jag är jag och vill man inte läsa om det jag skriver här på min blogg så är det inget att göra åt för jag skriver denna blogg i dagboksform. Jag fortsätter att skriva för min egen skull och för er som faktiskt läser och lämnar små glädjande meddelanden här till mig! Tack för dem!!

Nu är det inte många dagar kvar innan julreportaget från vårt hem publiceras i Leva och bo i Expressen. Det är den 17/12 för er som är intresserade!

Påtal om jul; Vad tycker ni om årets julkalender? Jag tycker det är det bästa på länge! Min favorit är annars trolltider! Vi sitter bänkade med frukost varje dag 7.15 vid tv:n nu i julkalenderstider. Det är jag Hanna och Gabriel och ibland Elin. Gubben har redan åkt till jobbet för längesedan när vi njuter av frukosten....

Dagens ord blir:
Det är aldrig ens fel att två träter.

Ha en go torsdagskväll, nu ska här tändas ljus och mysas en stund innan John blund!
Kramis semlan

11 kommentarer:

 1. Håller med dig...Trolltider kan ingen annan Kalender slå. Vi satt klistrade hela familjen när den gick. Ska bli spännande att se reportaget i Leva och bo. Köper ofta Expr , sonen skriver för dem ifrån London. Ha det gott !! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Har inte lyckats se adventskalendern ännu,kanske ska försöka ikväll
  Spännande med reportaget i leva&Bo, den ska jag inte missa
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Åh så fint på din bricka!
  Jag försöker lämna kommentar varje gång jag tittar in, det är ju så roligt när man får små hälsningar själv!

  Har inte sett ett enda avsnitt av årets julkalender men älskar den med Pelle Svanslös!
  ´
  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder och jag MÅSTE köpa tidningen den 17:de:) Så spännande och roligt. Gällande kommentarer så tror jag att många inte hinner blogga så mycket inför julen. Tror det är många som upplever samma sak:)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken underbar ljus-bricka-mys, me like!
  Hoppas du får ett fint veckoslut.
  Missar inte Leva & bo 17/12.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Är väldigt dålig på att skicka en liten kommentar till dig, har nog inte trott att min lilla hälsning spelar någon roll. Jag är så glad att du är tillbaka i bloggen. Du har ett mycket fint hus.
  Kram Cajsa.A

  SvaraRadera
 7. Har helt missat årets julkalender. Kanske för att jag inte har småbarn längre. Spännande med reportaget i tidningen./Lila-Christina

  SvaraRadera
 8. För min egen del kan jag säga att jag varit en dålig bloggvän i 14 dagar. Har fått ställa upp jättemycket nu när lilla Freja kom för tidigt. Men idag fick hon komma hem! Så spännande med reportaget, jag skall stå först i kön.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Hejsan :)

  Är väldigt dålig på att lämna komentarer men vill i alla fall säga att detta är en av mina favobloggar och jag kollar minst ett 20-tal varje dag. Så fortsätt inspirera och som ngn sa du har ett väldigt fint hem och jag missar aldrig Leva och bo ;)

  SvaraRadera
 10. Ja, håller med, är en väldigt mysig julkalender i år. Trolltider var min favorit när jag var liten men i vuxen ålder så älskar jag Pettson och Findus. Kanske mest för att det är Ika Nord som spelar Findus, och jag gillar henne så mycket, hon har en härlig humor! Tänk, jag stötte på en kvinna förra veckan som var sååå lik dig (nu utgår jag från foton jag sett på dig) och hon tittade så mycket på mig med så jag var på vippen och fråga henne om vi kände varandra. Men inte var det väl du som var på Gotland en sväng ;-) Fast det sägs ju att vi alla har en tvilling någonstans! kram

  SvaraRadera
 11. Jag försöker att alltid lämna en kommentar när jag är inne i någons blogg. Har själv inte så många läsare (förutom när jag hade utlottning) och får därmed inte så många kommentarer heller. Men precis som du så skriver jag faktiskt framförallt för mig själv och mina närmsta som jag vet läser : ) KRAM

  SvaraRadera