Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 2 december 2011

Slå in julklappar...

Hej alla goa bloggisar!

Idag har varit en lite ledsam dag. Jag har varit hos doktorn med vår älskade minsta dotter Hanna på besök. Hon har varit tungandad ett tag och nu konstaterades det astma...inget roligt besked!

Nu ska jag slå in några julklappar som hunnit insförskaffas. Tycker det är så kul att göra fina paket som jag säkerligen nämnt tidigare här i blogglandia. Har hunnit med en present var till alla familjemedlemar nu..skönt att ha börjat lite smått....Vi byter inte så hysteriskt här, men någon julklapp blir det...om man varit snäll förståss...

Ikväll ska jag bli bjuden på julbord via jobbet...ska bli gott och roligt!

Dagens ord blir:
Ju senare på kvällen, desto vackrare folk.

Ha en go fredag alla ni som kikar in!
Kramis semlan

4 kommentarer:

 1. Så tråkigt med din dotter.Hoppas hon inte får det alltför jobbigt.Kram.

  SvaraRadera
 2. Aj då stackars Hanna, hoppas det inte blir för tungt för henne! Och visst ÄR det roligt att slå in julklappar, det är mys på hög nivå och alldeles själv får man vara då också ;-)

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt med dottern! Men det är ju bra att veta vad problemet beror på får du trösta dig med, om du kan.
  Kul med julklappsinslagning. Jag har köpt några julklappar nu på resan.
  Hoppas att du har en kul kväll med jobbarkompisarna!
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Har också en dotter med astma. Hon klarar julen dåligt inga julblommor och ingen gran. Många astmatiker har ju det besvärligt när det doftar starkt! Hon började simma tidigt för att stärka sina lungor och det har hjälpt henne mycket./Lila-Christina

  SvaraRadera