Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 10 november 2010

Snö är härligt så här i början....

Gomorgon alla goa bloggisar!

Visst är det vackert när snön ligger som ett vitt täcke ute! Jag vill ha snö från advent till sportlovet, sen vill jag ha vår igen*ler FORT!!!



Gråblaskig snö och slask är inte roligt, nej klarblåhimmel, vit gnistrande snö och vindstila och max 3-5 minus, det är grejer det....dricka varm chocklad och grilla korv i pulka backen och sen mysa med god mat och en bra film helt utslagna efter en utedag, det är härligt!
Jag vill ha en bastu...så snart jag får högvinsten ska det bli en sådan....tror ni jag får det någongång? Ska kanske köpa en lott först för det gör jag i princip aldrig...hum...svårt att vinna då kanske...men en bastu ska det bli om jag så ska köpa en bräda i månaden...
Nu är det dags att plugga igen....hujedamig....tungt nu! Känner mig fullständigt blockerad och vill helst tillbringa dagarna i pysselrummet och inte göra något vettigt alls...
Dagens ord blir:
Bättre brödlös än rådlös...
Avslutningsvis vill jag tacka alla er som väntat på mig här...det känns skönt!
Ha det gott!
Kramis semlan

15 kommentarer:

  1. Jag längtar till våren redan nu, även om jag gillar snön.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Vi fick en hel del snö i natt. Visst är det vackert, men lite jobb medför det ju också. För mig får snön gärna stanna för nu är det mycket ljusare ute.
    Ha en bra dag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Åh vilken fin bil!!!!
    Vimhar också fått en hel del snö!!!!
    Ha det!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  4. hallå roligt att du är tillbaka igen
    Billa ligger i Östergötland utanför Linköping
    ha en bra dag

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig vinterbild! Hos mig snöar det! Hoppas det blir sol och kallt sen!:) Jaa, nu är man pysselsugen! Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  6. Sååå roligt att du är tillbaka igen . Det är så mysigt här på din blogg !!! Här är inte vittoch vackert alls utan bara grått och blött. Men inne är det mysigt och skönt !! Kram Eva

    SvaraRadera
  7. Visst blir det ljust och vackert när snön kommer. Här tror jag inte att snön blir kvar så länge, eftersom det har småregnat hela dagen. Liksom du vill jag ha snö från advent till sportlovet, det räcker gott! Hoppas vi får som vi vill :))
    Ha det gott!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Hej

    Vilken fin blogg du har! Det är sällan jag fastnar vid bloggar hos personer jag inte känner men hit kommer jag att återvända. Det kändes så "varmt" och igenkännade på något vis!

    SvaraRadera
  9. Tack för den fina kommentaren :) Jag är ny hos dig med, men vilket fint hus.
    Ha nu en trevlig kväll :)
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Igår var det ett riktigt snöoväder. Fin vinterbild!
    Bra tips det kanske blir både golv och en bokhylla av teglet.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  11. Hallå! Tack för din fina kommentar hos mig=)
    Här snöar det också för fullt...men är nog inte lika förtjust i snön som du;))
    Men om det ska vara något positivt så blir det lite ljusare=D
    Kraaaam/Anette

    SvaraRadera
  12. Vackert så länge det inte töar, håller med dig. Fin bild du tagit. En positiv sak med snön är att det blir ett fint ljus. Klart vi väntar på dig!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  13. Vilken vacker bild....
    Å jag vill tacka dig för dina värmande ord hos mig...
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  14. Underbar vinterbild, här har vi bara några cm och nu ska det ju komma regn...och jag som ville ha en vit julmarknad men får hoppas man hittar hit även i regn...ha en skön helg, kram

    SvaraRadera
  15. Längtar också efter snö... Du som har så många bra tänkvärda ord, du har inget med ordet "lycka" som du kan tipsa mig om? Jag ska göra en tavla med en liten men tänktvärd text och kom då att tänka på allt fint du brukar skriva. Kram Sofie

    SvaraRadera