Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 31 juli 2010

Det börjar ta form...

Gomorgon alla goa bloggisar!!
Idag känns det som höst fast det har slutat att regna och solen tittar fram lite granna...Mina växter har helt klart fått för mycket vatten...att det aldrig kan vara lagom...hum...för varmt...för kallt...för torrt...för blött.....hum.....

Jag och familjen sliter för fullt i vår hemska källare! Som sagt tidigare DET SKA BLI UNDERBART när det blir fixat där nere...

Idag bjuder jag på en bildkavalkad på rummet så får ni se vilket jobb vi har framför oss... Vi har grundmålat och målat allt igen nu och väntar på att det ska torka för en sista omgång...Ska lägga golvet i eftermiddag....åååååå det ska bli sååå spännande att få slutställa rummet. Jag har så mkt ideer som jag vill förverkliga...En del kan nog kastas direkt i soperna medan en del säkert går att förverkliga....Här kommer lite förhandsvisning på vad som komma skall...


Jag har fått golvet av min dotter Elin i för tidig 40 års present. Det är hon som sitter och målar trappan vit. Hon jobbar extra på Tid och Doft i Dalsjöfors. Har ni vägarna förbi och gillar parfymer och klockor och inredning ska ni ta en kik där. Jättebra priser håller de!
Jag har stört mig på källaren i 10 år nu och tycker inte det är kul att vara där nere. Med 6 personer i familjen blir det dock en hel del tvätt som ska fixas med varje vecka, ja varje dag faktiskt. Det har känts helt omöjligt att ta sig över tröskeln och börja röja men nu är vi på G.
Dagens ord blir därför:
Det är bara om man börjar, som det omöjliga kan bli möjligt!
Nähä då var det dax att måla igen fast först ska jag dricka lite 11 kaffe...

Ha en go lördag!

Kramisar från en ivrig semlan

7 kommentarer:

 1. ja oj vilket jobb ni har framför er men det kommer bli kanon när det är klart!:-)

  ha det gott!

  Stora kramen Sofia

  SvaraRadera
 2. Mycket slit ni har framför er, väntar så att få se det färdiga resultatet..så fint det kommer att bli, kramen

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att följa renoveringen . Nilla

  SvaraRadera
 4. Jag blir så glad för din skull att du äntligen ska få det som du vill ha det i källaren. Och det ska bli spännande att få följa arbetet.

  Ta hand om fina familjen!

  Kramkram
  Ullis

  SvaraRadera
 5. Hej Vännen!
  Förstår att du är ivrig om du stört dig på källaren i 10 år:) Kommer bli superfint!!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Snart får du ditt pysselrum.
  Lyckos dig!
  Kram Anette

  SvaraRadera