Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 26 juli 2010

Hum undrar varför det blev söndag och inte måndag i mitt senaste inlägg......Det ska stå måndag! Det ska inte förändras*ler...teknikens under...kramis semlan

4 kommentarer:

 1. Godmorgon.
  Nu är det måndag, låg och lyssnade innan jag gick upp. Det har ialla fall slutat regna. Hoppas att em blir fin. Fint var ditt nya fat, gulligt med snäckan också.
  Kramar från ett snart hoppas jag soligt Värmland
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tekniken är konstig! Jag strular med min mobil!
  Hoppas vi får lite bättre väder!
  Har en trevlig måndag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. Hej min goa bloggvän!
  Hoppas allt är bra med dig o familjen.
  Vad mycket fina inlägg du har bjudit på när jag varit "borta" från bloggvärlden.
  Tusen Tack för din trevliga o givande kommentar ang. Tända ljus o motorolja i badrummet! Fniss! Du ska veta att både jag o Fredric läste o gapskrattade ikapp åt det du skrev om....Det var verkligen "romantik" på hög nivå! Fniss!
  Hoppas att du får en fin sommarvecka och att solen skiner på dig! Många SommarKramar Therese

  SvaraRadera
 4. Idag är det tisdag i a f...:D tor jag , tala om att man bli veckovill när man varvar jobb med ledighet hela tiden, är nu ia f i vattenhålet och bara är och idag lyser solen igen, det tackar man för, har ju tagit tjänstledigt ett år som lärare så skönt att vara sin egen och bestämma hur man vill lägga upp dagen, ingen som bestämmer åt mig.:D låter som en härlig tur ni tänker att göra, här blir det nog en sväng in till Västervik, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera