Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 29 juli 2010

Tvättstugeröjning....

Godmorgon alla bloggisar!


Idag ska jag börja röja ur min tvättstuga. Vi ska ÄNTLIGEN ta tag i en light renovering av den...


Surfade på bilder på google och hämtade lite inspiration därifrån som jag tilldelar er. Glömde tyvärr ta namnen på vems bilderna är så jag hoppas innerligt att de förlåter mig för att jag visar upp deras bilder. Jag tackar iaf för lånet!

Jag tror att översta bilden var från systrarna lycklig men det ska nog vara osagt. Inspirerade mig gjorde de i vilket fall...

Tänk att få ha det så här rent och fint i tvättstugan. Enkla medel har tillämpats men ändå ser tvättsugan varm och välkommande ut! Jag vill med känna mig ombonad och välkomnad i min tvättstuga. Jag som har stor familj tillbringar rätt mkt tid i tvättstugan!


Hittade det här väggordet! Det ska jag nog texta på en av väggarna. Det stämmer väldigt bra in!*ler

Vi har ett vitt kök som vi hade i huset när det var tvåfamiljshus, och det ska vi nog återanvända nere i tvättstugan...Jag lovar att delge er resultatet så småning om....
Samtidigt som vi röjer i tvättstugan ska vi ta syrummet! Där ska vi ha sy och pysselrum...ska bli sååå kul när det är färdigt. Det riktigt spritter av otålighet i kroppen. Jag vill att det ska vara färdigt att pynta...NU...med en gång...helst igår!!!!!!!!!!!!!Min man tycker att vi ska ta det lilla lugna och en sak i taget....hum...Hans filosofi stämmer överens med mitt Dagens ord vilket blir:
Arbete är det viktigaste i livet, därför bör vi alltid spara lite till morgondagen (Don Herold)


Ha en go´torsdag och kom gärna med ideér och smarta lösningar som ni tänkt på när ni funderat på tvättstuga alt. syrum!
Många kramisar semlan

12 kommentarer:

 1. Ja, dagen passar perfekt till inomhusarbete, regnet vräker ner just nu. Så där fina tvättstugor som på bilderna kan nog till och med få tvätt och strykning till en rolig hobby. Skall bli spännande och roligt att se resultatet av din tvättstugeröjning. Lycka till och ha en bra dag trots regn och rusk.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst drömmer man om en fin tvättstuga?!! Minst lika viktigt som andra ställen i huset. Väggordet du visar gav jag i present till min goa Anna som jobbar hos mig när de hade renoverat sin tvättstuga för ett tag sedan. Köpte det på Tradera för 38:-... Gå in på Tradera och sök på väggord. Dagens tips! Kram

  SvaraRadera
 3. Här är en till som skulle behäva röja i tvättstugan. Visst blr man lite avis när man ser alla fina bilder från fräscha tvättstugor men jag undrar alltid var har dom tvätten!
  Lycka till!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Om man hade en sån tvättstuga ...
  Inspirerande bilder du visar. Det blir spännande sen att se bilder från er tvättstuga och pysselrummet !
  Ha en skön fredag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Ha-ha typiskt män eller kanske bara din och min. Ta det lugnt, när jag vill ha allting gjort NU !! När idéerna sprutar måste man hinna med !!!Det var väl ett bra ordspråk !!!!
  Skulle gärna vilja ha en tvättstuga som du. Men vi bor i ett jättegammalt hus,så när vi renoverade för många år sedan blev det tvätthörna i badrummet och klädvård i ett minirum i källaren. Men det funkar förstås. Undrar hur du skulle inreda VÅRT hus från scratch ? Kram i regnet // Eva

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att få börja renovera lite,jag är precis som du helst skulle det varit färdigt igår,men tur att man har en man som är lite mera saklig,Det tar ju ofta lite längre tid en man tänkt sig ,men slutresultatet är ju det viktigaste
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Jag har tyvärr inga bra tips till din tvättstuga. Jag är själv i desperat behov av hjälp!! Min tvättstuga ser ut som ett tonårsrum... Åtminstone de tonårsrum jag är van att se. :D

  Men jag väntar nyfiket på fler inspirerande bilder när du är färdig...
  kramkram
  Ullis

  SvaraRadera
 8. Vilken drömtvättstuga och ett sy och pusselrum längtar jag efter.
  Ha en bra dag!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Vad mysigt att ha lite mysiga tvättstugedrömmar.Härliga bilder.Ha en skön dag vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 10. http://vindsromantik.blogspot.com/

  Hej
  Det brukar ge sej själv när man börjar, så gör jag. Massor av hyllor och krokar, det behövs alltid.

  Jag samlar på ord, och det där om arbete, är riktigt bra.

  Ha en fortsatt skön sommar
  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 11. Hej Semlan!
  Vilka härliga bilder du har! Hoppas dina drömmar om tvättsugan blir sanna!
  Det blir roligt att se sen hur rummen blir!
  Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 12. Du kommer så småningom att få en underbar tvättstuga men du, sätt hänglås på den så att inte hela din stora familj stökar ner i den HiHi.
  Alla fina bilder man kan se på hallar t.ex. förstår jag inte riktigt för det kan ju knappast bo barn eller djur i de hemmen när de är så otroligt fina.

  Kram Maidi

  SvaraRadera