Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 22 juli 2010

Pynt i badrummet uppe...

Gomorgon alla bloggisar!
Ett litet snabb inlägg idag...Visar bilder på en gammal bräda jag hittade i röjartagen. Såg en bild på något liknande i en tidning och gjorde en copycat!
Jag riktigt längtar efter att få ta ett långt skönt skumbad i riktigt varmt vatten och massor av levande ljus tända! Jag lyssnar gärna på lite lugn instrumental musik i bakgrunden med och bara njuter!
Livet är bra skönt ändå!
Dagensord blir:
Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så (William James)
Ta hand om er alla goa vänner!
Kramis semlan

3 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut..såg en annan bloggare som lagt ett gammal skärbräde över badkaret. ha en fin dag! Kramar Pia

  SvaraRadera
 2. Nä inte VARMT bad för min del, KAAALT eller åtminstone svalt. Här är nästan 33 gr idag igen. Jag fick sätta ut vovven i hundgården där han kan gå in i sitt svala sköna rum. Han har sköna dynor att ligga på , ja katten brukar ligga på den ena, och musik att lyssna till. Hur har det gått med din sommarbild av ert vackra hus ? Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vilken god ide:) Jag vill också få in mitt badkar från garaget...och göra sådär fint:)
  Förstår att du längtar efter ett varmt bad.
  Ha det gott. Milla

  SvaraRadera