Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 19 december 2011

Pyssel i jultid!

Hej alla goa bloggisar!
Idag tittar jag in lite snabbt igen och visar lite av det pyssel som jag och Angelica och barnen pysslade med en kväll. Vi dekorerade ljus med servetter, band och lite annat smått och gott. Så här på bilden ovan ser ni mina två ljus....Himla lätt och roligt pyssel. Vi limade på servetterna med vaxlim som inhandlades på pysselskafferiet...Detta kommer jag definitivt göra igen! Vi gjorde också julklappsettiketter och tändsticksaskar....

Nu ska jag plugga igen...har litt.sem. i morgon. Vi skall också laga mat i morgon. Jag ska laga tabhole och harira. Har Islam som utgångspunkt i redovisningen. Blir spännande! Jag är annars väldigt feg för att smaka på nya smaker/rätter. Vill veta vad jag äter, om man säger så....hum...om man inte vågar får man ju inte veta om man gillar det eller inte heller, eller hur!?!

Dagens ord blir:
Den fege dör tusentals gånger, den modige dör bara en.

Ha en go måndagkväll!
Kramis semlan

6 kommentarer:

  1. Mysigt att pyssla lite, fina saker du gjort. Iår har jag inte hunnit med något sånt. Missade alldeles helgens reportage från ert hem, maken köpte tidningen men glömde såklart bilagan!! Fast jag ska gå bort till väninnan och se om inte hon har den hemma :-))

    Ha nu en fin julvecka. Stor Kram Paula

    SvaraRadera
  2. Grattis till fint reporatge i Leva & Bo!!! Vilket julbord, ja både borden, både det röda och det vita med vacker dessert i glas, mycket fint! God Jul i stugan! mari.

    SvaraRadera
  3. Jättefina reportagebilder från ert hem!
    Så roligt med pyssel inför jul. Blev riktigt snygga ljus!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Då är jag tvärtemot dig.... Jag älskar att prova på nya maträtter : ) KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja här var det länge sedan jag kikade in och du som skriver och följer mej så flitigt.Ja det är bara att ta sej i kragen.Bara så fin frambild du har ja hela bloggen är det inte svårt?Vad fina ljus du har gjort,Kanonfina.Ja hos mej är det snö 2,3 grader kallt och solsken och bara så mycket ljusare.Tack söta du för alla goa och värmande kommentarer.Ha en skön tisdag vännen.Bamsekram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vilket underbart repotage det blev om ert hem!
    Underbart vackert!

    Ha en fin kväll!
    Kram Annica

    SvaraRadera