Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 21 maj 2010

Hej alla goa bloggisar!
Idag ger jag er en pingst-helgsbukett plockad av en vildapel i närheten av vårt hus....tröster inte ta av våra egna äppleträd....*lerIdag har det varit varmt men det har regnat och åskat hela dagen i omgångar. Att klippa gräset som var tänkt var ju bara att lägga ner idag....stundvis när det var uppehåll fick man passa på att vara ute. Det fullständigt exploderade i naturen så det var nästan så att man såg hur bladen vecklades upp....fantastiskt!

Hanna klättrar i träd och jag planterar...Vi var på blomsterlandet och köpte lite växter idag. Det blev lejongap, surfinor, millionbells och kapkrusbär, samt en bukett vita nejlikor och en bunt vita riddarsporrar till vasar inne...Jag har inte odlat kapkörsbär, eller physalisfrukt som de också kallas, innan så det ska bli spännande och se vad det blir av dem...
(Bilderna tagna på google på nätet.)Jag vill så himla mycket med min trädgård i år. Vi har renoverat inne i så många år så att det är kul att få göra lite annat också. Jag har ett himla bra tålamod så länge detblir som jag vill och det sker nu på en gång, gärna igår...Det är inte lätt att vara min andra hälft när huvudet bubblar av ideér som helst han ska förverkliga genast utan att säga emot*ler. Fast faktum är att han aldrig klagat på mig för det heller och det är jag innerligt glad för. Jag talar inte om hur han ska tvätta bilarna heller så länge det blir gjort någonting!!HIHI...vi kompletterar varandra...jag stressar och han lunkar och så blir vi normala mellan varven..hihi....Nä, nu ska vi ta det lungt en stund innan nästa projekt....tror jag*ler*Vi bortbjudna på tacos ikväll hos goda vänner. Ska bli gott! Vi ska ha familjekväll och titta på Alvin och gänget 2. Kolla in trailern....Mysigt!!
Dagens ord blir ett citat av Margret Thatcher, fast det kunde lika gärna vara jag som sagt det: Jag är utomodentligt tålamodig, förutsatt att jag får som jag vill i slutändan...

Ha en trevlig fredagskväll.


Kramis semlan
3 kommentarer:

 1. Jättefin Pingst-bukett!
  Nu får det gärna komma lite regn här, för det börjar bli ordentligt torrt.....så sänd gärna hit regnet när du fått tillräckligt ;o))
  Förra året sådde jag Kapkrusbär från frön,plantorna hade jag sedan på balkongen och det kom massor med goda små frukter!
  Ha en mysig taco-filmkväll och en trevlig helg!! Kram Margot

  SvaraRadera
 2. Hihihihi.. det där känner jag igen. Jag kör i 100, men han kör i 50. Fast när vi kör bil är det tvärtom... ;)

  God helg!

  SvaraRadera
 3. Är det ett kvinnligt drag det där med att det ska ske NU! *Ler* Men allra helst igår...

  Kramkram
  Ullis

  SvaraRadera