Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 9 maj 2010

Varför får jag fel datum på min blogg?Hej alla igen!
Varför får jag fel datum och konstiga klockslag på min blogg? Är det någon som vill hjälpa mig och säga hur man kan ändra på det? För avanserat att lista ut själv!

Har sommarlängtan så jag vill inte vara en dag efter hela tiden*ler

Tack på förhand!
Kramis semlan

Sommarlängtan!
Nu blev det ju rätt datum men på det riktiga blev det inte det! Konstigt!
Har det med klockan att göra?

11 kommentarer:

 1. Hej söta!
  Fint hus ni har.
  Man ställer in rätt tidszon under inställningar. Men nu ser det ju rätt ut.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Visst är det irriterande när datorn "lever sitt eget liv". Håller med föregående talare; kolla inställningarna. F.ö. har du en till här med SOMMARLÄNGTAN. Har väl aldrig längtat så till ljus & värme. Hoppas vi får en kanonsommar! Ha en bra söndag.. :-)

  SvaraRadera
 3. Tak for din söde kommentar hos mig ;o) Dejlig blog, du har - og sikken et fint hus... Jeg vil linke til dig fra min blog og gläder mig til at fölge dig fremover ;o) Stort kram, Joan

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hus du har. Kanonfint.Jag har väl aldrig längtat så etter sol värmeoch sommar som iår.Hoppas att det blir en supersommar.Önskar dej en skön söndag kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Ja, du har verkligen ett jättefint hus men framförallt och kanske det allra viktigaste så verkar du ha en härlig familj!

  Det ser ut som om du fått till det med inställningarna. :-)

  Kramkram

  SvaraRadera
 6. Det verkar ha löst sig :-)

  Vilket vackert hus du bor i!

  Kram Maud

  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 7. HAr du fått rätt på tiden? Annars har du glömt att ställa in tds zonen under inställningar. Men det ser utt som du har fått till det. Min högsta önskan med bloggen just nu är att kunna göra ett bildspel, men har inte listat ut hur...
  Ha en skön kväll
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Ser att du redan fått svar på din fråga!
  Javisst har vi sommarlängtan...men snart kommer den :)
  Ha en fin start på ny vecka! Kram Kicki

  SvaraRadera
 9. Det verkar ha löst sig nu. Vilken fin soffa du fyndat på Loppis. Hoppas du känner dig piggare nu. Ha en skön vecka. Kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Hej Semlan!
  Har ingen koll på det där med datumet men det verkar ju ha löst sig:)

  Vilken härlig bild!

  Hoppas du haft en sköön helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 11. Hej, ja det verkar ha löst sig...men det här med datorer är en hel vetenskap:) Korgen får nog behålla färgen, tröttnar jag så fram med penseln:)

  Önskar dig en fin måndag.
  KRAM Helena

  SvaraRadera