Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 26 december 2011

Gabriel 14 år idag...

God middag alla goa bloggisar!



Idag tittar jag in för att visa en bild på vår älskade son Gabriel som fyller 14 år idag. Här får han frukost på säng av hela familjen... efter frukosten har vi som tradition att vi åker till stan och så får han välja en present själv som han vill ha(Inom rimliga gränser förstås).
Kl 17 kommer första halvan av släkten på kalas. Idag ska jag göra tacos med massa goa tillbehör sen blir det glass med grädde, frukt, choklad, kola sås och maränger istället för tårta, allt efter Gabbes önskemål. I morgon kommer andra halvan av släkten, och då bjudes det på kassler med grönsaker i ugn och sallad och ris sen blir det glass igen...Gott med annat än julmat nu känner jag!!!



Här är gabbe som tomte på julafton...det var så mycket paketer under granen så jag faktiskt fick ångest, dåligt samvete, och ont i magen över hur himla bra vi har det och att vi inte uppskattar detta mer...ingen välgörenhet i världen kan gottgöra känslan av otillräcklighet i denna stund när jag tänker på de som är sämre lottade....


Kommer visa er bilder i morgon om hur julen varit här...tills dess :


Sköt om er och ta vara på tiden och varandra...


Kramis semlan

6 kommentarer:

  1. Hälsa sonen och gratta-Önskar dej och familjen en mysig dag.Många kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. oj en sån semlepojke, jag menar vad lik han var dej. Fin!
    Ha det gott//Ulla

    SvaraRadera
  3. Nu kan man faktiskt känna längtan efter annat än julmaten. Roligt att få välja ut sin present själv:)
    Sköna mellandagar får jag önska dig!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Ja jisses vad han är lik dig !!! Häftigt att han får välja present.Jag håller med ...man kan få ångest av allt överflöd vi har omkring oss på julen. Och idag var det galet mycket folk på Rean, berättade min dotter som jobbar i butik. man haralltså pengar kvar efter jul. Ha fina mellandagar. Kram Eva

    SvaraRadera
  5. en stor julkram till dig Semlan och grattis till din fina son./INgela.

    SvaraRadera
  6. Hej På dej!
    Så mysigt med frukost och presenter på sängen!
    Hoppas ni alla får en fin dag!
    Ha en fin fortsättning!
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera