Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 19 maj 2010

Dags för lite inköp inför sommarens festligheter...


Godmorgon alla bloggisar!

I år ska min största dotter Marika ta studenten efter 4 års gymnasiepluggande(hon har gått ett extra år). Det tycker hon är sköööönt! Är stolt över att hon orkat kämpa igenom sin skoltid med allt som varit!!

Nu har hennes balklänning kommit. Visst är den vacker! Den 3 juni går de på led genom stadsparken mot bal lokalen och visar upp sig. Ska bli jätteroligt att få se!
Klänningen är från England. Jag tyckte inte det var så länge sedan hon gick ur nian och var på bal. Då såg det ut så här...
Håret vackert uppsatt och en blå klänning som köptes på en numera nerlagd butik inne i Borås.
Enkel men vacker tyckte vi... Ser ni de fina pärlorna i håret!?!
Kompisen kom och hämtade henne i sin ferrari. Det var lyckat....

Nu är det inte så mkt inköp kvar. Skor är ordnat men inte bh och trosor.Student festens mat är med startad om än i planeringsfasen*ler*Blir något kallt iaf. Smycken ska med inhandlas. Den lilla tösen går ur nian så hon ska med på bal i år, men nu får det inte kallas bal i nian längre här. Vad hon ska ha för klänning visar jag i ett kommande inlägg framöver...

På tal om smycken så gör min bästa vännina egentillverkade smycken. Hennes märke är Ingela of sweden som ni hittar på nätet och som jag länkat på sidan här i bloggen. Kolla in hennes vackra smycken...Här är hon på bild med hennes dotter Idah. Hon är för övrigt gudmor åt Marika. Vi har varit bästisar sen vi var 6 år. Vi har en till bästis sen den tiden som heter Pernilla. Vi hänger alla ihop fortfarande och har väldigt starka band mellan oss...Tack för ni alltid finns där för mig...

Här följer ett antal bilder på smycken Ingela gjort... Har ni nära till Ulricehamn så besök inredningsbutiken hjärtat nu på torsdag då Ingela säljer sina smycken där, och en annan kvinna ska sälja kläder på en liten tjejkväll mellan 18-20. Välkomna!
















Visst är smyckena fantastiska. Dessutom kan man få dem väldigt personliga! Glöm nu inte att titta in hos henne på Ingela of sweden.


Sen vill jag tacka Black Iris för den fina awarden jag fått av henne! TACK! Den innebar att man skulle visa bild 10, men det gjorde jag häromdagen så jag valde att inte visa mitt bröd igen*ler. Ni som vill kan ju titta i arkivet!
Jag sänder denna award vidare till:


Huset vid ån
Vita ranunkel
Signe 1
Goda stunder och tokiga ideer
En grodmammas vardag
Mitt stugliv

Hoppas ni hämtar eran award här hos mig...Nu ska jag gå en lång promenad sen ska jag köra minsta dottern på en timmes inskolning till hennes förskola då hon börjar där i höst. Oj, en till liten tös med ryggsäck ska lämna boet. Tiden går sååå fort! Vart tog mina små barn vägen...


Dagens ord blir en liten vers till er och alla mina vänner:


Blomsterströdd må bli din stig, glädje aldrig fattas dig. Kärlek ren må bli din lön, detta är min varma bön!


Ha en underbar onsdag!

Kramis semlan

9 kommentarer:

  1. Underbar klänning. Min enda dotter tog studenten för 3 år sedan, och hennes vackra klänning hänger kvar här i garderoben..synd den är så vacker... Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker klänning. Hon kommer att vara balens drottning.
    Så fin hon var när hon slutade nian, och vilken fin håruppsättning med pärlor. Häftig ferrari hon fick åka i. Har alla bal hos er när de slutar nian.
    Jättefina smycken din vän gjort. Härligt att ha bästisar som man kan ha roligt med.
    Ha de gott
    Kram Britt

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken klänning! Vilken dotter! Grattis till dig stolta mamman! Man fattar ju ingenting när barnen plötsligt är så stora! Min är 18 i år och jag tänkte på det i morse när han skulle till tandläkaren. Höll på att fråga om jag skulle följa med... Det hade INTE varit populärt!

    Klart att du ska använda länken. Helt otrolig, eller hur!? Ha en go dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken vacker klänning.Vi har också en student i år men en med kostym.Det är något speciellt när barnen tar studenten.Ett kliv in i vuxenvärlden.Håller med dig att tiden med barnen går så fort.Vi har en kvar i skolvärlden till hösten, hon börjar i 7an.Hälsningar Maria i norr.

    SvaraRadera
  5. Vackra smycken och en härlig klänning. Den blir fin på henne.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  6. Det var verkligen en superfin klänning!
    I våras blev min äldsta dotter student. Det var roligt samtidigt som det ju var en hel del att planera och ordna.
    Vackra smycken som din vännina gör!
    Ha en skön kväll! Kram Kicki

    SvaraRadera
  7. Jätte vacker klänning!
    Tusen tack för awarden också!:) Blir alltid lika glad!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Du har en jättefin familj! Och det är familjen och vännerna som är det viktigaste i livet.

    Kramkram
    Ullis

    SvaraRadera
  9. Håller med alla. Klänningen var super vacker!! Och hon som var i också för den delen;) Fin hon var när hon gick ut nian. Jag har en son som går ut nian nu i vår. Det är inte klokt vad tiden går. Jag vill bara skrika Stanna tiden!! Det går alldeles för fort nu!! Men det är livets gång...

    Kraaaaam/Nettan

    SvaraRadera