Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 4 maj 2010

En salig blandning...

Go´morron alla bloggisar!


Titta så fint min orkideé blommar om. Den blommar mer för varje gång...ibland ska man ha tur*ler.Den har blommat om i flera år nu...Detta är inte taget i år men den är ännu större nu...ska fota om den en dag...





Idag presenterar jag en salig blandning av bilder hemifrån då jag känner mig som en salig blandning hela jag.....gröt i hjärnan och trött! MEN JAG GER MIG INTE!!!




Statyn är från min makes farmor och den fanns här när vi flyttade in...Kortet är från sängkammarfönstret....masterroom...hihi...gillar henne skarpt...




Detta brevet fick jag en gång av min pappa. Mina föräldrar skildes när jag var 7 år och då skrev jag vykort och brev till pappa och ritade en massa teckningar. Då jag fyllde 20 fick jag alla de brev och teckningar som jag gjort i en pärm som han sparat åt mig! Det tyckte jag var den bästa presenten...ett tips till alla är att göra något liknande... Detta brevet skrev jag 22 september 1977. Jag var nyss fyllda 7 år och gick i första klass...Snyggt va!? Jag har alltid gillat att skriva och det börjades ju i hyfsad tid som ni ser*ler. Hjärtat pryder mitt kontor och får mig att små le...Det är det lilla ibland som gör det!




Annars vet jag inte vad jag vill förmedla idag...känns som ett stort & i huvudet....hum...




Det är tur att jag har min älskade make som tar hand om mig. Mina barn är också underbara och jag har personer i min närhet som finns där för mig.




Att blogga har blivit ett sätt att rensa huvudet och fly från verkligheten en stund. En del tycker ju att man är riktigt tokig som lämnar ut sig på detta viset och en del tror att man gör det för att man vill visa upp sig själv och sina ägodelar, men för mig är det som att brevväxla som man gjorde som liten. Tackar alla som skriver tillbaka, det hjälper mig i min nuvarande situation jättemycket för man får något annat att fokusera på.








En annan ska jag tänkt nämna är att jag inte är ombedd av något företag att göra reklam för dem på min blogg utan det gör jag för att jag tycker de är värda att framhållas då det är bra affärer enligt mig som enskild individ!!




Att jag just nu visar dagens möbel är för att jag tycker att det finns så mkt fint att välja på i den branschen som tål att visas upp! Idag hoppar jag över inlägget pga att ögonen faller ihop av trötthet...

Jaha, vad har hänt annars, jo jag har klippt av mitt hår igår...det blev rätt kort och uppklippt, en riktig sommarfrisyr. Nu ska jag bara vänja mig...hihi...känner mig lite flintis*ler






Dagens ord lyder:


Du blir vuxen första gången du kan skratta åt dig själv (Ethel Barrymore)




-Jösses då är jag minst hundra år!

hihihihihihihihi




Kramis semlan




3 kommentarer:

  1. Hej! Jag beundrar dig för att du har så lätt att skriva från ditt hjärta på ett så bra sätt. Det är en gåva som du fått! Var stolt över den....Vilken fin present som din pappa gav till dig också, jag blev nästan rörd. Hoppas att du får en bra dag vännen! Kram Therese PS. Blev jättenyfiken på din nya frisyr, kanske man kan få se en bild? Fniss...

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar hos mig. Vilken underbar present du fick av din far. Rörande! Var rädd om dig! Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Hej favoriten!

    Jag vill också se din frisyr... helst irl, hehe! Det är bra att du bloggar, tycker jag. Jag kollar din sida varje dag. Bara så du vet!

    Kram Fettot

    SvaraRadera