Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 29 maj 2010

God morgon alla bloggisar!
Ibland lönar det sig att vara smakråd... Pappa kom hem utan jeans, men jag och Elin och Hanna kom hem med var sitt par nya skor och jag fick en handväska som matchar skorna! Vad tycks?









Idag är det fullt upp som vanligt! Min syster Jennifers förstfödda ska döpas idag. Hennes namn ska bli Alva. Visst är hon söt!!!!



Familjen skall dit, men jag ska jobba på LOCKRYDS SOMMARMÖBLER. Är ju högsäsong nu och mycket kunder i rörelse... På hemvägen skall jag se om jag orkar åka förbi en handelsträdgård som heter Kramers och köpa lite blommor till mer av mina urnor!
Nähä, jag får titta in till er i kväll. Ha en bra lördag...måste rusa...
Dagens ord blir:
Frihet är valet mellan att arbeta och svälta( Samuel Johnson)
Kramis semlan



11 kommentarer:

  1. Vad snygga skor du visar.äskan oxå.Hoppas att ni får en fin dopdag.Söt Alva.Önskar dej en fin dag Kramar Rita

    SvaraRadera
  2. Snygga skor. Lite söt Alva också.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Jättesnygga skor!
    Lilla Alva är sååå söt!
    Ha en trevlig helg!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  4. Åh så supersnygga skor!
    Och vilken söt liten Alva!
    Hoppas du får en fin Morsdag!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  5. Oj nu blir jag påmind om att jag måste ge mig ut och leta klänning och skor till skolavslutningen !!Dina skor och väska var jättefina. Jag älskar skor , men hittar sällan några sköna. Fötterna är nog inte tillräckligt smala. Ack ja !! Alva, ett fint namn. Det hette min mans mor som jag aldrig träffat. Tänk vad många namn som kommer tillbaka. Min farmor hette Tekla och faster Thyra. Trodde aldrig att jag skulle få uppleva de namnen igen. Men nu har vi två små söta tjejer i skolan med de namnen. Undrar när Eva kommer tillbaka ? Ha en skön helg !!! //Eva

    SvaraRadera
  6. Kul att få köpa lite nytt ibland. Söta skor!:D Jag har precis varit iväg med 16-åringen och köpt kläder inför skolavslutningen - inte gratis! Men han blir fin.

    Hoppas du får en bra dag på jobbet.

    kramkram
    Ullis

    SvaraRadera
  7. Jättesnygga skor med läcker matchande väska!!
    Kramers har jag slösat många många tusenlappar hos, eftersom vi ju anlagt en ny trädgård från grunden, kanon butik.
    Ha en fortsatt fin kväll!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  8. Hej Vännen!
    Åh vad söt hon är Alva!!

    Jättesnygga skor:)

    Ha en skön söndag!

    Kraam o godnatt!
    Jenny

    SvaraRadera
  9. Hallå vännen! Så fina o snygga skor.....Hoppas att du får en riktigt trevlig o mysig Morsdag! Du verkar vara en Toppenmamma! Kramis Therese

    SvaraRadera
  10. Men vad snygga skor och väska! Nu blir ni ju piffigast i stan ;0). Hur går det med ditt växthus. Jag är mer än avundsjuk på dig som redan har det klart ska du veta... Roligt med potatisen. Du får berätta hur det går sedan!

    Ha en underbar söndag.
    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  11. Hon är jättesöt lilla Alva, vi har också en Alva i släkten. Synd att du missade dopet, men du får titta på foton nu efteråt. Snygga skor, det var en bra stadstur.
    Ha nu en fin morsdag
    Kramar
    AnnaMaria
    Ps, snön har inte tinat på din header...fniss

    SvaraRadera