Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 3 maj 2010

Vilken härlig dag att vakna upp till...

Hej alla goa bloggisar!
Idag är det fortfarande underbart väder hos oss. Det blir till att ta fram grillen efter jobbet...Njuter av fåglarnas kvitter och solens strålar som smeker min kind genom sängkammarfönstret. En underbar dag att vakna upp till...


Idag visar jag denna bild då jag lovat att visa lite av de keramikgrejer jag gör. Fatet under blomman har jag gjort...gillar mörk lera med vit glasyr! Ska visa er lite grejer i ett längre inlägg en dag, måste fota först!



Idag blir det ingen möbel jag presenterar utan vårt dynrum på Lockryds sommarmöbler. Vi har ett stort utbud dynor från, Fritab, KWA, Fri form, ATO, Brafab, Benetton mfl. Mycket har vi hemma, annars är det beställningsvaror och tar ca 1-2 veckor att få fram till kund. Bra med så kort leveranstid tycker jag!

Visar en detalj bild från "gäst"rummet. Detta hörn är mitt minneshörn. Fotografiet i bakgrunden är vårt hus då det byggdes på 20 talet av min mans farmor och farfar. Väckarklockan är min mormor och morfars. De visste att ta vara på livet och njuta av varandra in i det sista. Mormor och morfar blev båda 86 år gammla. Deras liv är min inspirationskälla för att hitta friden inombords. Det är deras brudkort ni ser! Boken längst fram är min mans mormors läsbok sen småskolan i början av 1900-talet. Väl sliten
och helt underbar att ha i vår ägo!
Dagens ord blir:
Gör dig inte så stor.Så liten är du inte! (judiskt ordspråk)
Ha en underbar måndag!
Många kramar semlan

10 kommentarer:

  1. Visst är det skönt med vårväder...Allt blir mycket lättare o roligare....Hoppas att du får en bra dag! Vårkram till dig! Therese

    SvaraRadera
  2. Visst är det bara så underart med vårväder.Man blir glad och lycklig och allting går mycket lättare.Ha en skön dag KramarRita ♥

    SvaraRadera
  3. Åh, är du så duktig så du drejar egna saker, Jättefin kruka du gjort. Har försökt dreja en gång men det blev inte bra, skulle gärna vilja prova igen.
    Ha en härlig vecka.
    Kram Britt

    SvaraRadera
  4. Ja det är så lovely att våren nu är här, me like!!:-) Åhh kan du dreja, vilken merit må jag säga, avis, hihi..

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  5. Oj, sköt om dig och ta det lugnt, samla krafterna. Nu går vi åtminstone på rätt håll, det är så skönt med ljuset på kvällarna, det ger så mycket mer energi!! Så bar det ser ut att bli med växthuset - jag har just varit ute och vattnat mina små gurk- och tomatplantor i mitt växthus!!

    Sköt om dig!
    mvh Therese

    SvaraRadera
  6. Åhhh, så mycket fint du har här!!!

    Maidi

    SvaraRadera
  7. De orden krävde lite tankeverksamhet från mig! Hmmmm, nu fattar jag! ;0)
    Vilket underbart fat du gjort. Jag blir helt häpen!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  8. Det var en söt minneshörna du har med fina ting!
    Ditt keramikfat ser jättevackert ut, ser fram emot att se fler alster:)
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  9. Hejsan!

    Vilken fin minneshörna du har.....
    Icg ditt keramikfat ser bara så ljuvligt ut!

    HA en bra dag!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  10. Tack för din snälla kommentar om mitt lapptäcke! Blir såååå glad!!!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera