Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


fredag 30 april 2010

Elins porslinsdocks samling!

Hej alla goa bloggisar!
Dagens möbel kallas för Lissabon och kommer från Hillerstorp. Visst är det en fin lounge grupp!? Vi har flera olika konstrottingsgrupper på Lockrydssommarmöbler, men denna tycker jag mycket om...

Tänkte att jag visar er en del av dottern Elins porslinsdockor som jag lovat i tidigare inlägg:Håll tillgodo!
Visst är de fina?!!

Jag är på väg käpprätt åt pipsvängen så jag ska vila hela helgen. Min stora fasa är att bli utbränd. Jag har varit i den karusellen och tagit mig ur efter 3 år och vill inte hamna där igen. Tyvärr kommer det flera symtom nu på en gång. Kanske beroer på att jag inte tar det vidare lugnt?!! Jag studerar heltid på veckorna. Just nu är jag heltid på VFU i 5 veckor samtidigt som jag jobbar i Lockryd 10-16 varje helg både lördag och söndag...Jag har ju faktiskt 4 barn att ta hand om med...hum...kanske kan bero på att jag är tillbaka i gamla spår där fröken duktig klarar allt! F-n jag trodde jag kunde dra i handbromsen själv, men det är djävligt svårt!! Tur att man har bra chefer som visar förståelse. Ett stort tack till dem!!


Det finns ett talesätt som blir dagens ord som säger att.
- det inte går att lära gamla hundar sitta!


Det vägrar jag att tro på. Jag tror på att än finns det hopp*ler! Nu pratar vi inte mer om det, blir bara ledsamt!


Ha en skön valborg. Jag själv ska krypa ner under täcket i tv-rummet och titta på MOT ALLA VINDAR! En verklighets baserad serie från 80-talet som jag ÄLSKADE...handlar om 1700-talets Australien och engelska/irländska krigsfångar, samt kärleken mellan Jonathan och Mary...Åhh, vad jag ska njuta av denna nyinköpta dvd..ca 10 timmar*ler
Stora vår kramar från Semlan5 kommentarer:

 1. Hej Semlan!
  Tack för besöket hos mig! Vilken fint hus ni har!

  De där utbrändhetssymptomen ska man lyssna på..har oxå varit där det är inte kul! Hoppas du kan ta det lite lugnare framöver:)

  Åh har du köpt Mot alla vindar på DVD?? Den var det läänge sen man såg:)Jag skulle vilja se den australiensiska serien "Floden blev mitt liv" igen, undrar om den finns på DVD, får kolla på nätet..

  Ha en trevlig Valborg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jaa ta dina varningssignaler på allvar, det är ju din kropp som säger ifrån och vi får ju bara en kropp! (tyvärr;)
  Men jag vet att det är lättare sagt än gjort, man vill så mycket hela tiden!
  Vilken samling hon har din dotter, massa små skönheter!
  Var rädd om dej du söta o ha en lugn o skön helg! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Å vad jag älskade Mot alla vindar när det gick i tv förr!
  Ta vara på dig och lyssna på din kropp!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. DU SLUTAR JOBBA NU!!
  Jobba kan du göra efter praktiken, nu skall du har praktik och vara mamma och njuta av en stund i soffan med en kopp te framåt kvällen!

  KRAM My

  SvaraRadera
 5. TA OCH VILA DIG NU HELA HELGEN, LÅTER INTE BRA MED UTBRÄNDHET
  HA EN RIKTIGT SKÖN HELG

  SvaraRadera