Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 11 april 2010

Kolla NU ÄR det VÅR på riktigt!!

Vår, vår,vår,vår,vår, vår,vår, vår,Vår.Kolla! Nu är det VÅR på riktigt! Påskliljorna har gått i knopp. Äntligen slutar april att luras!!


Jag har jobbat idag och sålt en hel del trädgårdsmöbler, då det var varmt och skönt ute idag. Det är så man blir grillsugen i det vackra vårvädret. Dess bättre bjöd en av mina bästa vänninor hem familjen på spagetti och köttfärssås, så jag slapp att stå vid spisen det första jag gjorde efter en arbetsdag...Skönt!
Det var hur GOTT som helst*ler.

Tänkte ändå visa en bild på vår grill från Ikea idag och dessutom ge er ett recept på en grillsås som är superb till grillat!

Bilden är tagen precis när altanen var färdigbyggd och vi börjat måla staketet vitt. Dax att plocka fram grillen igen snart! Underbart...
Här kommer receptet:
GRILLSÅS:
1 1/2 dl god olja
1 msk ättiksprit
3/4 dl ketchup
3/4 socker
1 tsk salt
2 tsk pepparot
Allt blandas.
Tillsätt 3 krossade vitlöksklyftor och 2 tsk riven lök.
Häll upp i en flaska för 5dl och förvara i kylskåpet.
Smaklig måltid!
Ha en bra söndags"natt"!
Ett omtyckt ord på vägen är:
-Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Nattis kram Semlan

2 kommentarer:

  1. Blir också sugen på att grilla så fort värmen kommer, så gott att äta ute.
    Kram och ha en bra vecka/Annika

    SvaraRadera
  2. Visst blir man sugen på att börja grilla....Älskar den doften! Ha en bra dag! Kramis Therese

    SvaraRadera