Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 15 april 2010

Vårpynt på balkongen!

Hej alla vänner & bloggvänner!
Idag visar jag er lite bilder från vår balkong.
Den ska renoveras, men används flitigt så länge!
På sommaren sitter vi och avslutar dagen där med något att dricka. Först brukar vi ta ett kvällsdopp. Då sover man sååå skönt.Med dessa bilder önskar jag er en fin torsdagskväll.
Dagens ord lyder:
Äkta generositet är att göra något vänligt mot en person som aldrig kommer att upptäcka det.( Frank A Clark)
Kram Semlan.


1 kommentar:

 1. Vilken utsikt, en sån härlig balkong. Det är ju bara så att det blir extra bra om man ser vatten. Gillar din, dagens ord, den skrev jag av.
  Ha en fin helg
  Stor kram
  AnnaMaria
  Ps, jag var inte lika mild i ordvalet imorse, en hel rabatt uppsparkad, dom hinner mycket på en natt rådjuren.

  SvaraRadera