Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 12 april 2010

Putsa lite fönster idag!

Hej alla vänner och bloggvänner!Denna måndags förmiddag lyser solen från en klarblå himmel här hos oss. Känner spontant att det nog är dax att putsa lite fönster.Hum... Solen lyser på rutorna och huxflux är det liksom lite svårt att se ut. På det sättet är ju vintermörkret bra, för då kan man låtsas att fönstren är rena om man inte orkar ta tag i det. Men nu är det rätt uppenbart att jag har låtsats att ha fina fönster lite för länge...suck... Ska börja med sonens rum idag tänkte jag. Man får ju lov att börja lite små skaligt så man inte får träningsvärk*ler! Därför tänker jag ge er lite bilder av min sons rum idag och även visa er en bild av honom. Han är 13 år i december och min lilla älsklingspojk. Jag blir nog en jobbig svärmor*fniss...


Dagens lilla ord på vägen är:


Där kärlek tittar in genom fönstret, går olyckan ut genom dörren (Polskt ordspråk)Med tanke på vad det sägs ovan om fönster så ska jag skynda mig att börja putsa dem nu!

Ha en skön måndag! Hum...ska nog dricka lite kaffe först på trappan...är ju sååå underbart väder! *ler


Kramar till er alla: Semlan

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din kommentar på min blogg! :)
  Vad fint hus du har! Det ser riktigt pampigt ut där på kullen!
  Jag tycker du har en jättemysig blogg, så jag lägger till mig som följare på den ;)
  Ha en bra dag!
  Kram från Jonna ♥

  SvaraRadera
 2. Putsa fönster är sådär lagom kul, men man är nöjd när det är klart. Och ett måste så här efter vintern. Så tufft pojkrum din son har, snyggt med det svart-vita.
  Det var ett alldeles underbart hus ni bor i, och så nära till vattnet. Otroligt fint.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. HejHej!

  Fönsterputs är nog det tråkigaste jag vet så det lejer jag bort till min man. Vi har ett samarbete, jag plockar bort, han putsar, jag stylar till o vips e de färdigt.
  Mysigt pojkrum.

  Ha en fi kväll
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Vilken snygging till son. Mysigt rum har han med. Hur snyggt som helst hos er!!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! Tusen tack för din omtänksamma kommentar inne hos mig. Den värmde ska du veta....Vilket fint rum din pojke har, så snyggt! Hoppas att det gick bra med fönstren igår och att du slipper träningsvärk idag! Många Vårkramar till dig! Therese

  SvaraRadera
 6. Tack för titten hos mig! Alltid kul med nya besökare som lämnar ett spår!
  Fint ert hus är!
  Lycka till med fönsterputs!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Tack för titten hos mig, jätteroligt att du tittade in, även du har en fin blogg
  lägger till mig som följare

  SvaraRadera