Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


måndag 26 april 2010

Dagens utemöbel kommer jag presentera från och med nu och ett tag framöver...

Hej alla goa vänner!
Jag vill börja med att ge er en kram för att ni skriver kommentarer till mig. Jag längtar att få se vad ni skrivit varje dag!

Idag ska jag presentera lite blombuketter som står och pryder mina bord samt ska jag starta mina inlägg med att presentera lite möbelbilder från mitt jobb nu i våryran...Tänkte presentera en eller några utemöbler om dagen ett litet tag. Det är ju aktuellt nu att ställa i ordning uterum, balkonger och altaner...härlig tid!



STORA OCH MÅNGA VARMA KRAMAR!
Denna underbara bukett fick Marika av Fam Gröhn, det enkla = det vackra många gånger!

Tänkte visa en liten inredningsdetalj hos mig som jag tycker väldigt mycket om, min stege!

Den förändras med årstiderna...

Liljor och körsbärskvistar som snart går i blom förgyller vardagen...
Denna underbara bukett fick jag av min dotter som tack för hjälpen på 20 års dagen! Helt ljuvlig. Den satte jag i mitt loppisfynd - kaffekanna som jag hittade på Gärdhem för någon helg sen. Det är så roligt med antikaffärer och loppisar...Alltid hittar man någonting. Denna ljuvliga kaffekanna gav jag 40 kr för...

Dagens nya inlägg:
Dagens möbler!
Jag arbetar på Lockryd sommarmöbler som säsongsanställd mars-september. Jag är inne på min 6 säsong och trivs utmärkt! Helt underbara människor att arbeta för. Man känner sig som en familj och vi har roligt ihop! De har en ladugård full av möbler till jättebra priser. Väl värt ett besök!

Dagens bild är på lite vita möbler. Jag gillar den vita "franska" möbeln Oxford som är längst fram. Den vita rotting fåtöljen heter Magda och är från Brafab. Den vita textilenvävsstolen heter Andy, och kommer med från Brafab.Den finns i både position och stapelbar. Snyggt! Annars är det rottingen som har en otrolig fram marsch i år!!




Jag kommer att visa fler bilder som sagt för det finns hur mycket som helst. Har ni något önskemål så lämna gärna en kommentar...

Idag får jag vara hemma för jag mår inte riktigt bra! Det har varit lite mycket stress på sistone och det reagerar jag starkt på. Jag blir illamående och ledsen och glömsk, så jag måste ta det lilla lugna. Har lärt mig att försöka dra i handbromsen ibland, men det tar emot. Jag har sååå mycket vilja, sååå lite tid, och sååå många måsten...det krockar liksom med varandra. Att blogga har blivit en form av avkoppling för mig tillsammans med en liten promenad med älskade lilla Frida(pudel).

Skulle behöva mossriva trädgården, undrar om magen är med på det...hum...kaffe först-annars huvudvärk!
Ni ser ju själva att handbromsen behöver lagas...hum...än hit än dit...tempo, tempo, skulle behöva stanna upp och njuta av ögonblicket ibland med...


Dagens ord lyder:

Barn tänker inte på den tid som gått eller den tid som kommer. De njuter av ögonblicket vilket få av oss gör (Jean de la Bruyere)


Ha en underbar måndag!
Kramar semlan

6 kommentarer:

  1. Hej vännen! Hoppas allt är bra med dig. Vilket härligt ställe du verkar jobba på, hur mycket fint som helst! Och vilka fina buketter du har där hemma, dom var verkligen ljuvliga! Må så gott! Kramis Therese

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga buketter....vitsipporna är så vackra vårblommor...och liljorna tillsammans med kvistarna är såå snyggt, och den sista vackra buketten du fick av dottern. Du har mycket glädje av alla blommorna.
    Stegen blev jag lite förtjust i, har letat efter en sådan, men ej hittat.
    Kul att få jobba med utemöbler nu när det är säsong för det, kan ju att man vill ha mycket.
    Önskar dig en skön vecka
    Kram Britt

    SvaraRadera
  3. Åhh vilken söt stege, förstår att den är en favorit hos dej! Jag faller också för den sirliga utemöbeln längst fram, är den superdyr eller?!
    Mitt spegelmonogram.... det är Jeanne D'Arc Living o jag vet att bl.a Bloominghome har någon bokstav. Fast många är återförsäljare av Jeanne D'Arc så kolla runt i nätbutikerna om du vill ha en speciell bokstav.
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga blommor och utemöbler!
    Din stege var jättefin. Jag skulle gärna ha en om jag hade utrymme.
    Vila nu så att du mår bättre snart! Kram Kcki

    SvaraRadera
  5. Vilka underbara möbler ni säljer! Skulle mer än gärna lägga vantarna på en sån där grupp i snirklig metall... Men det skulle nog inte min plånbok tillåta tyvärr *blink*.
    Vilken härlig blogg du har, blir så glad att du ville delta i min tävling så jag hittade hit till dig!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  6. ÅHH viklet super mysigt hus :)
    Du har du ett album på Styeroom ?

    Super fin blogg och bra MUSIK ;))

    SvaraRadera