Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


lördag 17 april 2010

En enkel fika i lekstugan...

Hej alla vänner och bloggisar!

Idag visar jag två av våra döttrar, Elin och Hanna. Det är FIKASTUND
i Lekstugan som gäller idag. En mycket enkel fika man ack så mysigt!! Det är sådana stunder som man kommer ihåg senare i livet...För mig är det lika med LYCKA!


Mariekex och saft duger gott.
Idag är det vackra vårtvädret bort blåst och det är kallt och rått ute (8 grader varm). Har jobbat idag med att sälja trädgårdsmöbler och det är helt otroligt vad mycket folk som kommer och tittar trots vädret och kylan. KUL!
Har planterat blå penseér och murgröna i mina krukor på altanen idag också. Det är ju så härligt nu när man sitter därute och fikar och man ser de små gulliga och tåliga små blommorna som kämpar mot kyla och frost...

Nu ska det lagas lördagsgott! Idag blir det något med fläskfile tror jag...oj vad magen kurrar! Det är nog dax att sätta fart med matlagningen och sen avsluta kvällen i ett varmt bad så jag tinar upp lite!


Dagens ord lyder:


Det är med beröm som med guld och diamanter; dess värde beror på dess sällsynthet.( Samuel Johnson)




Ha en trevlig och skön lördagskväll!

MVH Semlan

















7 kommentarer:

  1. Hej Semlan!
    Kul att du hittade mig, då kom jag till din fina blogg också!
    Vilket underbart hus ni har, verkar ligga så fint! Ha en fortsatt trevlig kväll! (ska slita mig från datorn nu)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad glad jag blir över din söta kommentar, älskar när jag kan inspirera andra med min blogg:) Nu fick jag hitta dej och följer såklart gärna din blogg jag också. Har själv bara bloggat ett år men det har varit ett underbart år med massa nya fina vänner!!!
    Vilket vackert hus ni har! Ser ut att ha läget vid vattnet, som vårt har, värdefullt!!!
    Ha en fortsatt fin helg! Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Jag ser att du lever här och nu:) det är sådana stunder med barnen som man senare kommer ihåg.
    Ha en skön söndag/Annika

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Så mysigt ni har det i lekstugan....Hoppas att helgen varit trevlig! Önskar dig en bra start på den nya veckan! Kramis Therese

    SvaraRadera
  5. Å det låter som att ni hade en riktigt skön lördag!

    Här är också kallt - solen skiner men det blåser fruktansvärt. Ute möbler har blåst om kull i hop med krukor och annat så jag håller mej inomhus - tyvärr.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  6. Låter som ni haft en så mysig helg, ha en bra vecka som kommer, kram

    SvaraRadera
  7. Fika i lekstugan låter mysigt, och det är ju som du skriver såna saker man minns med ett leende. Söta döttrar har du också. Och penséer är otroligt tåliga, att en sån liten blomma klarar så mycket oväder.
    Ha en fin vecka
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera