Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 29 april 2010

Hej Alla goa vänner och bloggisar!


Idag tänkte jag visa lite bilder från vår altan förra året...Här regnar det igen och är allmänt tråkigt! Om jag tolkade väderleksrapporten ser det mörkt ut med vackert väder över hela valborg. Får trösta oss med att snart, snart är det sol igen!
Mums så härligt det ser ut! En av mina underbara änglar= HANNA!
Det blir många härliga stunder på altanen bara vädret tillåter...


Dagens utemöbel:


Denna kombinationen av grupp från Lockryds sommarmöbler är en av mina favoriter. Det ser så mysigt ut med ett stort runt bord. Alla kommer med i gemenskapen!

Bordet är i högsta klassens teak och heter Lombok och är 150 cm/diam. Stolen heter Molina i naturfärgad konstrotting. Båda kommer från Brafab och håller en oerhört hög kvalite. Jag har Molina rotting fåtölj i svart på min balkong som ni ser nedan...Det är definitivt min stor favorit bland korgstolar...

Växthuset växer sakta men säkert upp på sin plats. Idag är grunden färdig gjuten. Får hoppas att murbruket inte regnar bort tills i morgon!



Jag tjatar sååå om min längtan om mitt växthus, men det spritter i kroppen på mig för detta har jag önskat i sååå många år och nu har drömmen blivit sann!


FÖRLÅT...



Dagens ord lyder:


Vad du än gör, ge inte upp (Elsa Hjertgård)



Ha en riktigt skööön torsdag, själv MÅSTE jag betala alla räkningar innan denna månad är slut och så ska jag jobba hela dagen på hemkunskapen. Det är roligt i och försig om jag inte vore i obalans...Jag kämpar iaf!!


Kram Semlan

7 kommentarer:

  1. Hanna, hon e sååå söt! Lilla trollet! Vad roligt att du fick växthuset till slut... Det kommer att bli jättebra! Allt som du får i händerna blir fint. Du är grym! Ska vi dricka kaffe ngn dag?

    Kram Fettot

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Så fint det blommade hos dig förra sommaren! Det får mig verkligen att längta efter sommaren.....Jag förstår att du längtar tills du får greja i ditt fina växthus! Önskar dig en Trevlig Valborg! Vårkramar Therese

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för din fina kommentar hos mig. Vad fint ni hade förra sommaren. Nu längtar man verkligen efter att utelivet kan börja på riktigt. Har lagt till dig i min blogg lista :) Kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Så fint det blommade hos dig förra året. Visst är det härligt att ha stor altan med mycke blommor:)
    Kul att få ett växthus, skulle själv vilja ha ett, få se när det blir.
    Önskar dig en härlig valborgsmässohelg
    Kram britt

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga bilder
    Ha en riktigt skön valborg

    SvaraRadera
  6. Härliga sommarbilder, ni börjar jag verkligen längta. I helgen blir det utejobb om vädret tillåter.
    Ha en skön Valborg!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  7. Svar till anonym: Tack, självklart kaffe snart! Kramis

    SvaraRadera