Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


söndag 18 april 2010

ROSA & Rosen-tema i en av döttrarnas rum...

Så här på en söndagskväll passar jag på att visa er lite bilder från min näst äldsta dotters rum. Hon älskar rosa och rosor. Den förkärleken delar hon med sin mor... Hon samlar på små mocka kaffekoppar och porslinsdockor, men det får ni se en annan dag när andan faller på. Kaffekopparna är hur mysiga som helst!!



Hon ÄR en riktig liten ängel!

Idag blev vi bjudna på en underbart god köttgryta hos min pappa och efter maten fick vi kaffe och chokladpudding med vispgrädde. Vilket härligt avslut på en i övrigt arbetsam helg! Maten smakar alltid underbart när någon annan lagat den, eller hur?
Idag gjorde jag ett impulsköp på jobbet. Jag köpte en liten rottinggrupp, i svart med vita dynor. Den var en liten mindre modell med två-sitssoffa och två fåtöljer samt ett litet glasbord som ska stå framför lekstugan.MYSIGT! Bilder kommer så småningom då jag fortfarande inte hittar kamerasladden. Jag vet iaf vad jag önskar mig när jag fyller 40 - en riktigt fin kamera!
Jag hann med att besöka blomsterlandet och köpte timjan, rosmarin och citronmeliss och vita träskyltar till min lilla örtagård som skall vara i växthuset när det kommer. Köpte även körsbärsblomsgrenar att ha i en vas inne. Jag längtar såååå på mitt växthus...
Dagens ord är lite humoristiskt och lyder:

Romantiken dör om han dricker champange ur din toffel och sätter Dr Scholls hålfotsinlägg i halsen...( Phyllis Diller)
-Ha en skön söndagskväll.
Kram Semlan





















6 kommentarer:

  1. Hello darling thanks so much for visiting my cottage and for the kind comment you left behind, much appreciated. I am delighted that our blogs crossed, now I have a lovely world to visit on daily basis.

    Love & Hugs
    Duchess


    P.S. You English is just fine.

    SvaraRadera
  2. Vad fint det är med rosa i barns rum, jag gillar verkligen rosa,men det är svårt att använda tycker jag,både på kläder o i inredning
    Spännande med korg gruppen
    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Hejsan o tack för titten!!!

    Vilket vackert hus ni har!

    MiaMaria

    SvaraRadera
  4. Hej Jeanette!
    Tack för titten hos mig och de vänliga orden om min blogg.
    Vilka härliga bilder du visar, jag bara älskar rosor i alla dess former.
    Vilket vackert gardintyg, får man fråga vart du köpt det, var så snyggt.
    Är nu följare till din mysiga blogg.
    Ha de gott
    Kram Britt

    SvaraRadera
  5. Vilka underbara rosentavlor din dotter har i sitt rum!

    SvaraRadera
  6. Romantiken dör med en badbomb i badkaret menar du väl? Haha! Helskönt att du använder dig av det underbara smeknamnet som följt dig i några år nu... Semlan - me like!

    Kram Fettot

    SvaraRadera