Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


torsdag 8 april 2010

Vitsippor hittades idag! Jippiiie!


Idag var jag i en av mina favorit inredningsbutiker: Hjärtat i Ulricehamn. Har ni vägarna förbi så ta er en titt i den butiken. Den har så mycket mysigt att erbjuda. Jag köpte två plåthjärtan där det stod Carpe Diem på som jag ska smycka två födelsedagspresenter som jag ska ge mina bästa vänninor när de fyller 40 och har fest på lördag! Jag blev så köpsugen, men idag var plånboken tunn så jag får åka till Ulricehamn när den blir tjockare igen...då ska det shoppas i den affären, det kan jag lova!!
När jag var i Ulricehamn och gick till parkeringsplatsen jag ställt mig på med bilen, så ser jag till min stora glädje att det hade kommit upp vitsippor. Jag plockade en bukett och tog med mig hem till Strandkullen. Jag var helt euforisk! Tänk att så lite kan göra så mycket!
Nu ska jag och familjen till en godvän och hans familj för att bada i jacuzzin utomhus och sen ta en bastu. Barnen har ju som jag nämnt tidigare påsklov så det gör ju inget om det blir lite sent ikväll. Vi ska avsluta kvällen med att bli bjudna på pizza. Underbart!
Ha en trevlig kväll!
Dagens visdomsord lyder:
Detta är första dagen på resten av ditt liv...
Sköt om er kram semlan

3 kommentarer:

  1. Hej vännen! Åh, Vilka söta små vitsippor du har plockat, då är det vår för mig. Jag brukar alltid ha en bukett på kaffebordet när jag fyller år i April det är ett riktigt vårtecken för mig. Hoppas att ni haft en bra dag, det lät både gott o mysigt! Önskar dig en Trevlig o Skön helg! Kramis Therese

    SvaraRadera
  2. Kikar in o Tackar för titten! Ha en riktigt trevlig o skön helg med vackert vårväder! FredagsKramar Therese

    SvaraRadera
  3. Jaaa den butiken kan man bara älska!! Å "ägarinnan" är ju så trevlig o hjälpsam! Kan ju fynda smått o gott för runt 50-lappen :) Hoppas du har en bra helg! Kram Emma från skolan

    SvaraRadera