Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!Välkommna till mig!

MVH: Semlan


onsdag 5 oktober 2011

In med luft och ljus i trädgården...

Godmorgon alla goa bloggisar!

Idag är jag lite bättre, men har känningar av huvudvärk och kroppsvärk fortfarade, hujedamig...

Idag visar jag lite från vad vi pysslar med i vår trädgård just nu...Vi tar bort en del träd...Som ni ser på översta bilden är det rätt mycket träd framför gaveln av huset och vi ville ha in mer ljus...


resultatet blev detta. Nu ska vi bara komma på en mysig ljussättning och vilka växter vi skall ha i urnorna..Stenarna ska tvättas till våren. Har ni några förslag? Tror jag ska åka till Alingsås en kväll och se deras fantastiska ljusättningar nu i oktober och få lite inspiration...

Igår när jag låg nerbäddad var svärfar här och hjälpte gubben att lägga golv i Hannas rum...Det blev fint! Det visar jag en annan dag...Ska se om jag kan möblera och hänga upp gardiner etc därinne idag. Är lite orkeslös än...

Jag är så lycklig över att vi har fått det så bra i nya huset och att barnen trivs! Ibland har man en tendens att titta efter lyckan på andra ställen än hos sig själv. Jag glömmer ibland av hur bra vi faktiskt har det. Det är viktigt att stanna upp en stund mellan varven och ransaka sig själv och värdesätta det man faktiskt har...

Dagensord blir:
Lyckan växer på vår egen åker och kan inte plockas i främmande hagar...

Ha en underbar dag!
Kramis semlan

9 kommentarer:

 1. Så bra att du känner dig bättre. Vi har också funderat på belysningen på vår gård. Vi var i behov av fler lampor och nu har maken tagit hem nya lampstolpar som så småningom ska komma upp.
  Ha en fin dag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att ni trivs i det nya huset!! Och du har så rätt, ibland tror man gräset är grönare på andra sidan. Ha en bra fortsättning på veckan!
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 3. Vilket fint inlägg. Härligt att ni trivs så bra i nya huset.

  Ps du har mail.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Grattis till ditt nya hus!
  Tänkvärda ord!
  Man letar efter lyckan och den finns här och nu.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ville titta in och tacka dig för din söta grattis hälsning! Hoppas du mår bättre, så du kan pyssla loss igen! Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Jag tycker så mycket om alla dina ordspråk och vad härligt att du trivs så bra i nya hemmet..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att du känner dig bättre idag.

  Så fint det blev när det blev mer öppet. Jag tycker att det är så fint med såna där spottar nedgrävda i singel vid husväggen och lyser uppåt. Sen skulle nog jag sätta några fina bollar i krukorna, typ tujor eller liknande som formar sig till bollar.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 8. Vilket fint och tänkvärt inlägg du bjuder på idag! Vad spännande med belysning till trädgården och bra att kunna gå på utställning för att se på riktigt. Tack för dina fina ord hos inne hos mej!
  Ha de nu gott
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Sååå sanna ord du delar med dig av! Det gäller att se det man har här och nu och njuta av det... Försöker göra det jag med! :0)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera