Vårt hem -min lycka!

Vårt hem -min lycka!

Välkommen!

Hej,här kommer en liten presentation om mig och min blogg Mys och Hemtrevnad!



Jag är en kvinna som kallas semlan och jag är 46 år i år. Jag har fyra barn i åldrarna 12-26 år. Jag är lyckligt gift sen 1993, och lever med min familj i en liten stad här i Sverige.



Mina intressen här i livet är min familj, olika former av kreaktivt pyssel, sång och inredning! Jag älskar att laga mat och kommer även delge lite gott inom det området här i min blogg!

Jag vill med denna blogg inspirera och glädja andra, såsom jag blivit inspirerad av andras bloggar. Jag kommer visa lite smått & gott ur min vardag och dela med mig av olika faktorer som jag anser ger mys och hemtrevnad!



Välkommna till mig!

MVH: Semlan


tisdag 11 oktober 2011

Före och efterbilder från hall och trappa...



Godmorgon alla goa bloggisar!

Idag visar jag er lite före och efterbilder igen...Denna gången är det på trappan och hallen uppe som numera är kontor till lilla-eh- stora mig...

Här har vi börjat att få fram furutrappan under all heltäckningsmatta...trappräcket är grundat och klart för målning....Idag är det klart, men jag har inte tagit något bra kort så det resultatet får ni se en annan dag, men som ni ser blev det redan i startgropen en klar skillnad...till det bättre enligt mig!
Hallen, dvs Kontoret uppe är också klart nu, men inte heller där har jag bra foton ännu så ni får bara se lite av förändringen idag...Här har vi bla platsbyggt bokhyllan billy etc som blev skitbra helt enkelt...Vi har satt dit ett litet skrivbord som ni ser på bilden och lite hyllor som inte syns...ler...nöjd blev jag iaf!



Blev betydligt ljusare...


Utanför "kontoret har vi en underbar balkong. Man ser ut över Åsunden...Jättevackert! På kvällen ser man alla lampor spegla sig i sjön och det är förtrollande vackert över Ulricehamn då tack vare "alla j-la uppförsbackar" i stan...ler...Det ska jag visa er en dag...


Nu ska jag fortsätta leta julinspiration! Föresten vilken tror ni blir årets julfärg och pynt? Jag tror på grått och pälsruffigt, eller traditionell hantverksjul...spännande att se vad som tilltalar svensken i år...


Dagens ord handlar idag om att tänka positivt och lyder:


-Hur man har det beror ofta på hur man tar det...


Ha en bra tisdag och tack för ni som läser min blogg ger er tillkänna med mysiga kommentarer!


Kramis semlan!


14 kommentarer:

  1. Vilken skillnnad :-)
    Ha en fin dag .
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  2. Fniss... Satt här och tänkte skriva "Vilken skillad" men så såg jag att Bittan har skrivit just det! :0) Men det bleeeeev stoooor skillnad! Hur fint som helst!

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  3. Tack för kommentar!

    Vilken förbättring ni gjort:) Och den där inbyggda Billyn vill jag gärna se. Har samma tanke, men måste se IRL innan vi drar igång, för att uppmuntra/peppa sambon;)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Ni har verkligen gjort fint! Alla efter bilder visar ju vilken förvandling ni åstadkommit.
    Vi har ännu en ful furutrappa till vinden och nu står den i tur på vår renoveringslista :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  5. Det var ingen liten skillnad till det bättre det!! Kanon snyggt, och trappan ser ut att bli kalas. Tycker Ulricehamn är en helt underbart vacker liten stad. Precis som du säger så är det så fint på kvällarna när alla lampor glittrar i vattnet.
    Ha en fin tisdag!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat! VErkligen! Bra jobbat! Det blev ju en otrolig skillnad!! Vi målade vår trapp vit i våras och det blev också en otrolig skillnad! Så härligt och ljust och fräscht!

    Kram Elin

    SvaraRadera
  7. Hallojsan!!

    Jo men visst är det skillnad! Tänk vad vit färg kan göra för ett rum!!

    jag minns när du berättade att du skulle flytta sen har jag nog halkat efter liiite..hihi..men när jag såg trappen och allt ni fixat förstår jag att ni har kommit iväg!!

    Hoppas du får en fin tisdagskväll!!

    Kramis Sanne

    SvaraRadera
  8. Blir ju jättefint...ser fram emot slutresultatet.

    Ha det så gott!

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  9. Hej Semlan!
    Vilken skillnad det blev!! Tycker det är så kul att få se före- och efterbilder!

    Ha en mysig kväll!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Hej vad ni har jobbat på med trappan. Tänk vilken skillnad det blir när det är klart. Kul med en egen liten pysselvrå..:-) //Kram

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Ja jisses vilken skillnad, tänk vad färg, tapeter och slit gör! Vi har snart klart vårt sovrum men vilken tid det tar. I ett gammalt och snett hus går det inte snabbare....
    TACK superduper mycket för din röst i tävlingen. Jul, jag snart är det dags, tror som du att det är grått och lite lurvigt som gäller hihi* Rött går alltid hem också!

    Ha en mysig kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Det blir superfint!

    Kram L-L (vitanyanser)

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Har precis hittat din supermysiga blogg!
    Kan bara konstatera att hit kommer jag igen!

    Såå snyggt det blir i er trappa och på kontoret!
    Vilken skillnad färg gör!

    Ha en fin dag!
    Kram Annica
    lillabo.blogspot.com

    SvaraRadera
  14. Åhhhh så snyggt! Fattar inte hur ni får tiden & orken att räcka till. Ni är så otroligt snabba och så blir det så fint! kram

    SvaraRadera